Închide meniul

Penalty după numai 27 de secunde în Farul – Rapid. Fază controversată la Ovidiu. Adrian Mazilu a scos lovitura de la 11 metri!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2023, 22:00

Reclamă
Penalty după numai 27 de secunde în Farul – Rapid. Fază controversată la Ovidiu. Adrian Mazilu a scos lovitura de la 11 metri!

Penalty după numai 27 de secunde în Farul - Rapid

Adrian Mazilu a căzut după intervenţia lui Horaţiu Moldovan / Captură Orangesport

A fost acordat penalty după numai 27 de secunde în meciul Farul – Rapid, care a deschis etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Adrian Mazilu a primit o lovitură de la 11 metri, transformată în gol de Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Servit ideal pe culoar, atacantul de 17 ani al lui Gică Hagi a fost scăpat din marcaj şi nu a mai putut fi ajuns din urmă. Horaţiu Moldovan a încercat să îl oprească, moment în care Mazilu a căzut lângă el. Cătălin Popa nu a stat pe gânduri şi a arătat imediat punctul cu var.

Penalty după numai 27 de secunde în Farul – Rapid

Horaţiu Moldovan a primit cartonaş galben. „Centralul” partidei a aşteptat indicaţii şi din cabina VAR, de la Sebastian Colţescu. I s-a confirmat decizia şi Farul a avut startul de meci la care visa.

Denis Alibec a marcat din penalty în minutul 3 şi a ajuns la 11 goluri stagionale. A fost pentru a treia oară când golgheterul constănţenilor înscrie în poarta Rapidului, în această ediţie de campionat. Atacantul de 32 de ani a punctat în ambele meciuri directe din sezonul regulat.

Şi puştiul Adrian Mazilu face un sezon impresionant. Are 7 goluri pentru Farul în cele 19 meciuri din toate competiţiile. Cota lui de piaţă a ajuns la 400.000 de euro.

Reclamă

Înainte de startul meciului, Farul avea 43 de puncte în play-off, cu 3 mai mult decât urmăritoarea FCSB. Rapid era pe locul 5, dar venea după victoriile cu FCSB şi CFR Cluj.

Denis Alibec, încrezător înainte de Farul – Rapid: „Le ştiu calităţile!”

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Rapid, Denis Alibec a susținut că îi cunoaște foarte bine pe jucătorii Rapidului, motiv pentru care nu concepe altceva decât o victorie.

Totodată, vârful constănțenilor a fost convins că trupa lui Gică Hagi va fi ajutată și de susținerea fanilor, care vin în număr mare la meciurile de acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Sperăm într-o nouă victorie cu Rapid, pentru că acasă am reușit să îi batem de două ori. Sperăm să facem un meci bun, pentru că avem nevoie de aceste trei puncte cu siguranţă.

Va fi un meci greu, ei au moral bun după cele două victorii. Au jucat foarte bine, se vede că au o echipă cu experienţă, cu calitate, dar şi noi suntem foarte puternici şi cred că putem face faţă presiunii. În toate meciurile pe care le-au jucat acasă au făcut-o foarte bine, dar noi ştim să îi contracarăm şi cu siguranţă vom face un meci mare.

Nu îmi e teamă de meciurile cu Rapid, am jucat cred că de 20 de ori cu ei, le ştiu calităţile, şi ei pe ale mele. Cu siguranţă va fi un meci frumos, aşa cum au fost toate contra Rapidului.

Când joacă pe Giuleşti, suporterii îi împing de la spate, trebuie să dea totul pe teren. Aşa cum trebuie să o facem şi noi acasă, pentru că fanii sunt alături de noi şi trebuie să mergem împreună să luăm campionatul. Noi aşa am simţit, că au fost mai grele meciurile din Giuleşti, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche şi trebuie să fim pregătiţi pentru orice”, a declarat Denis Alibec.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și