Închide meniul

Poli Iași – Rapid 3-1. Surpriză de proporţii! Moldovenii i-au stricat seria lui Bergodi. Săpunaru, gafă incredibilă!

Alex Ioniță Publicat: 24 februarie 2024, 21:05 / Actualizat: 24 februarie 2024, 22:12

Reclamă
Poli Iași – Rapid 3-1. Surpriză de proporţii! Moldovenii i-au stricat seria lui Bergodi. Săpunaru, gafă incredibilă!

Bettaieb

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Meciul Poli Iași – Rapid, scor 3-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Surpriză de proporţii în etapa a 27-a a Ligii 1. Chiar dacă au condus pe tabelă, giuleştenii au primit lovitură după lovitură pe final şi au plecat învinşi din Copou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cinci victorii la rând avea Rapid în 2024, care reuşise să pună presiune pe FCSB în lupta pentru titlu. Acum, roş-albaştrii au şansa să îşi refacă avansul de 10 puncte, în cazul în care o înving pe FC Botoşani, duminică, de la ora 20:00.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 55 puncte
2. CFR Cluj – 48 puncte
3. Rapid – 48 puncte
4. Farul – 41 puncte
5. Universitatea Craiova – 39 puncte
6. Hermannstadt – 37 puncte
7. UTA – 37 puncte
8. Petrolul – 35 puncte
9. U Cluj – 34 puncte
10. Sepsi – 33 puncte
11. Oţelul – 32 puncte
12. FCU Craiova – 30 puncte
13. Poli Iaşi – 30 puncte
14. FC Voluntari – 27 puncte
15. Dinamo – 22 puncte
16. FC Botoşani – 20 puncte

Poli Iași – Rapid LIVE TEXT

Min. 90+5: Poli Iași – Rapid 3-1! Final de meci.

Reclamă

Min. 90+4: Poli Iași – Rapid 3-1! A marcat şi Harrison, după o fază de atac prelungită a moldovenilor.

Min. 87: Poli Iași – Rapid 2-1! Alin Roman a marcat imediat după ce a intrat pe teren. Şut direct în vinclu!

Min. 83: Gol marcat de Poli Iaşi, dar acesta nu a fost validat. A fost semnalizată o poziţie de ofsaid.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 75: Ocazie pentru Poli Iaşi. Jatoba şi-a încercat norocul cu o execuţie de la mare distanţă. Aioani a intervenit fără greşeală.

Min. 68: Probleme pentru fundaşii centrali ai Rapidului. Iacob şi Săpunaru sunt întinşi pe gazon şi au nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 66: Paradă fabuloasă a lui Ailenei. A intervenit extraordinar la lovitura de cap a lui Burmaz. Portarul lui Poli Iaşi a avut un reflex de zile mari.

Min. 55: Poli Iași – Rapid 1-1! Gafă incredibilă a căpitanului Săpunaru. Bettaieb a înscris după o eroare de proporţii a fundaşului central al giuleştenilor, care a dat pe lângă minge în momentul în care încerca să degajeze.

Min. 52: Poli Iași – Rapid 0-1! Krasniqi a înscris cu un şut superb, din interiorul careului. A driblat un adversar şi a plasat perfect mingea spre vinclu. L-a învins pe Ailenei, care nu a mai putut interveni.

Min. 48: Bettaieb putea deschide scorul. A şutat din marginea careului, dar Aioani a fost la post şi a reţinut mingea.

Min. 47: Rapidiştii au avut o şansă uriaşă. Au fost în superioritate numerică pe un contraatac, dar Burmaz s-a grăbit şi a şutat în blocajul unui fundaş advers.

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză. Remiză albă la finalul primei reprize.

Min. 26: Burmaz a primit o pasă perfectă de la Krasniqi şi a şutat din prima. Nu a trimis cadrat, chiar dacă era în poziţie ideală!

Min. 25: Luca Mihai a fost aproape să înscrie un gol superb pentru Poli Iaşi. A şutat de la mare distanţă, dar mingea a „ocolit” cu puţin spaţiul porţii apărate de Aioani.

Min. 7: Şansă uriaşă pentru Burmaz! Portarul gazdelor  a avut un reflex de senzaţie şi a intervenit salvator.

Min. 6: Ocazie pentru Rapid. Borza a trimis o pasă pe culoar pentru Rrahmani, iar golgheterul giuleştenilor i-a centrat lui Burmaz. Şutul sârbului a fost blocat!

Min. 1: A început meciul serii din Liga 1.

Update 19.00: Au apărut echipele de start. Cristiano Bergodi a decis să folosească formula standard pentru meciul din Copou.

Poli Iași: Ailenei – Todoroski, Samoya, Fl. Ilie, Stefanovici – L. Mihai, Bordeianu, Marchioni, Saghiri – Buș, Bettaieb
Rezerve: Niga, Martac, Katanec, Farcaș, Itu, Jatoba, A. Roman, Oliveira, Harrison, Kabran
Antrenor: Leo Grozavu

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Krasniqi, Djokovic, Al. Albu, Papeau – Burmaz, Rrahmani
Rezerve: Drăghia, Bădescu, Cristea, Dr. Grigore, Oaidă, Hromada, Funsho, Hasani, Petrila, El Sawy, Cîrjan
Antrenor: Cristiano Bergodi

Stadion: Emil Alexandrescu
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti). A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti)
VAR: Dumitrache Bogdan (Bucureşti), AVAR: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe)

Rapidiștii nu își permit niciun pas greșit în lupta pentru titlu, așa că jucătorii lui Cristiano Bergodi fac deplasarea la Iași doar cu gândul la victorie.

Poli Iași primește vizita bucureștenilor după eșecul cu Petrolul Ploiești, din etapa precedentă a Ligii 1. Partida respectivă s-a încheiat cu scorul de 2-1, în favoarea „lupilor galbeni”.

De cealaltă parte, Rapid a reușit să obțină 3 puncte importante în etapa precedentă. Giuleștenii s-au impus, pe teren propriu, în fața lui Hermannstadt, scor 2-0.

De altfel, de la reluarea campionatului, echipa lui Cristiano Bergodi are doar victorii pe linie. Pe lângă meciul cu sibenii lui Marius Măldărășanu, fost 4-3 cu FCU Craiova, 2-1 cu Dinamo, 2-1 cu Oțelul și 1-0 cu CFR Cluj.

Ultima partidă dintre Rapid și Poli Iași a avut loc pe data de 6 octombrie a anului trecut. La momentul respectiv, echipa din Giulești se impunea cu scorul de 3-2, după un meci nebun.

Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni

Lovitură dură pentru Rapid! Un om de bază a fost operat de urgenţă şi va lipsi 6 săptămâni. Mattias Kait nu s-a refăcut total şi a fost operat din nou.

Deşi se părea că mijlocaşul va reveni cât de curând pe teren, Kait a avut o nouă problemă medicală şi a fost nevoie de o nouă operaţie. Anunţul a fost făcut de Rapid pe reţelele de socializare.

„Deși revenise la antrenamente, după o perioadă de absență din cauza unor probleme medicale, Käit a continuat să simtă dureri la aductorul drept. Astfel, mijlocașul nostru a fost trimis de urgență la o clinică specializată din Anglia, unde a fost operat cu succes.

Dacă totul decurge normal, Mattias va reveni pe teren în aproximativ 6 săptămâni”, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și