Închide meniul

„Potop de reproșuri, ironii și acuze”. Mihai Stoica a răbufnit şi le-a transmis un mesaj direct fanilor: „E aşa dificil de înţeles?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2022, 13:40

„Potop de reproșuri, ironii și acuze. Mihai Stoica a răbufnit şi le-a transmis un mesaj direct fanilor: „E aşa dificil de înţeles?

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a răbufnit şi le-a transmis un mesaj direct fanilor după Farul – FCSB, scor 3-1, în etapa a 8-a a Ligii 1. Managerul general al roş-albaştrilor cere susţinere totală pentru ca jucătorii lui Nicolae Dică să poată depăşi „parioada foarte grea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM nu îşi explică acuzele care au apărut după ce FCSB a rămas cu o singură victorie în competiţia internă. Le-a amintit contestatarilor că vicecampioana echipei tocmai a obţinut calificarea în grupele Conference League.

„Potop de reproșuri, ironii și acuze”. Mihai Stoica a răbufnit după Farul – FCSB 3-1

N-a trecut nici măcar o săptămână de când toată suflarea era fericită pentru calificarea după o pauză de 5 ani în grupele unei competiții europene.

Acum, potop de reproșuri, ironii și acuze. E așa dificil de înțeles că e o perioadă foarte grea, cu care niciun jucător din lotul actual n-a fost obișnuit?

Avem nevoie de suporteri, iar suporter este cel care-și susține favoriții mereu, nu cel care-i huiduie când le e greu!„, a transmis Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă

Gigi Becali a surprins după un nou eşec al lui FCSB şi i-a fixat un nou obiectiv lui Nicolae Dică. Patronul lui FCSB anunţă că vrea să termine cu orice preţ peste CFR Cluj şi Universitatea Craiova. A dezvăluit că nu l-ar deranja dacă naşul său, Gică Hagi, sau Rapid, ar cuceri titlul în Liga 1.

După primele 8 etape, Farul este liderul Ligii 1. Echipa lui Gică Hagi este neînvinsă în acest sezon şi este despărţită de Rapid numai prin golaveraj.

Farul, victorie categorică cu FCSB

FCSB s-a văzut învinsă de Farul după o partidă horror făcută de jucătorii lui Nicolae Dică. Este al doilea eșec al roș-albaștrilor din această stagiune, după 0-2 cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Farul a deschis scorul în minutul 23, din penalty, prin Denis Alibec, după ce Dawa l-a tras de tricou pe Louis Munteanu în propriul careu.

S-a făcut 2-0 chiar în prelungirile primei reprize, după o nouă fază la care Louis Munteanu a ieșit la rampă. Fotbalistul împrumutat de la Fiorentina a centrat perfect pentru Doukoure, la întâlnire, iar jucătorul ivorian l-a învins pe Târnovanu cu o lovitură de cap.

FCSB a redus din diferență în minutul 70, prin Compagno, aflat la primul gol în tricoul roș-albaștrilor. Italianul a înscris cu o reluare din fața porții după o centrare a lui Florinel Coman.

Speranțele la o remontada ale echipei lui Dică s-au evaporat aproape instant, după ce Grameni a marcat în minutul 77. Mijlocașul a fost lăsat singur în careu de fundașii FCSB-ului și nu l-a iertat pe Târnovanu.

În urma acestei înfrângeri, FCSB a rămas pe locul 13 în Liga 1. Farul e liderul campionatului, la egalitate de puncte cu Rapid.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și