Închide meniul

Gigi Becali surprinde după un nou eşec al lui FCSB: „Să fie campion Gică Hagi sau Rapidul!”. Noul obiectiv pe care i l-a trasat lui Nicolae Dică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2022, 13:20

Gigi Becali surprinde după un nou eşec al lui FCSB: „Să fie campion Gică Hagi sau Rapidul!. Noul obiectiv pe care i l-a trasat lui Nicolae Dică

Gigi Becali surprinde după un nou eşec al lui FCSB: "Să fie campion Gică Hagi sau Rapidul!"

Gigi Becali şi Gică Hagi / Profimediaimages

Gigi Becali surprinde după un nou eşec al lui FCSB şi i-a fixat un nou obiectiv lui Nicolae Dică. Patronul lui FCSB anunţă că vrea să termine cu orice preţ peste CFR Cluj şi Universitatea Craiova. A dezvăluit că nu l-ar deranja dacă naşul său, Gică Hagi, ar cuceri titlul în Liga 1 cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera anunţă că nu ar suferi nici dacă Rapid ar deveni campioana României, cât timp va fi mai bine clasat decât echipele patronate de Neluţu Varga şi Mihai Rotaru.

Gigi Becali surprinde după un nou eşec al lui FCSB: „Să fie campion Gică Hagi sau Rapidul!”

Eu una peste asta sunt mulţumit. Pentru că nu e compromis… foarte puţin, campionatul. Sunt 6 meciuri, nu? N-am nicio problemă. Eu nu vreau să subestimez nicio echipă. Pe mine mă interesează Craiova şi CFR. Domnule, nu supăr pe nimeni. Ce vreau eu. Eu vreau să fiu în faţa lui CFR şi a lui Craiova. Eu la final vreau să fiu în faţa lor, asta e dorinţa.

Ceilalţi să fie în faţa mea. Să fie campion Gică, să fie şi Rapidul campion. Eu vreau să fiu peste CFR şi Craiova. Rapidul şi cu Farul să fie sănătoşi. Dacă ei sunt pe locul 1 şi 2, eu să fiu pe 3!„, a declarat Gigi Becali la PRO X.

FCSB a încasat 12 goluri în 7 meciuri și are printre cele mai slabe defensive din Liga 1. Vicecampionii României ocupă, în acest moment, locul 13 în clasament. Au şi o restanţă de disputat.

Reclamă

Nicolae Dică anunţă că va lua măsuri, dar a lăsat de înţeles că se teme pentru postul său după înfrângerea suferită chiar în faţa lui Gică Hagi.

Am jucat foarte slab, nu înțeleg de ce. Avem obiectiv câștigarea campionatului. S-au calificat în Conference League și s-a terminat anul. Poate ei nu știu la ce echipă sunt. Această echipă a jucat Champions League. Ce facem, doar ne prezentăm pe teren în campionat?

(n.r. anunț despre viitor) Probabil dacă voi fi eu la echipă vom aborda o altă strategie. Ceea ce îmi doresc eu nu se poate întâmpla. Dacă voi fi în continuare antrenor, voi aborda o altă strategie.

Reclamă 4 / 0/3

Nu vreau să explic acum. La Steaua îmi doresc posesie, să aduci oameni în careu. Asta trebuie să facă Steaua! Sunt încrezător și o să încerc să scot maxim din jucători. Le-am cerut de când am venit curaj. Eu vreau jucători cu personalitate. Eu sunt primul care își reproșează. Nu va trebui să joace așa ceva echipa!”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului.

„Dacă aţi avea şi bani, ce aţi face?”. Răspunsul fabulos dat de Gică Hagi

Hagi a recunoscut că atacă titlul şi a dezvăluit care este marele său vis: prezenţa în grupele Champions League. Liderul Generaţiei de Aur îşi doreşte să aibă un buget cu care să joace în cea mai importantă competiţie europeană.

Gică Hagi este încântat de campania de transferuri făcută în pauza competiţională. A făcut schimbări masive în lotul Farului.

Cred eu că avem un lot foarte bun, cu internaţionali, cu experienţă, cu jucători care au ieşit campioni. Eu cred că chiar avem un lot construit. Am avut şansă să putem să îi aducem la noi pentru că banii noştri nu sunt de nivelul wow, nici nu avem un leu de transferuri! Aţi văzut voi că am cumpărat noi vreun jucător şi am plătit? Am văzut că alţii cumpără şi plătesc bani de bani, noi n-avem!

(Reporter: Înseamnă că aveţi ochi la transferuri) Înseamnă că eu sunt bun, sunt bun! Sunt hunter (n.r. vânător), adică mă uit bine şi ştiu ce fac!

E o săptămână europeană, aşa am numit-o şi echipei, şi dumneavoastră. Două meciuri le-am făcut wow, bine, acum rămâne să-l facem pe al treilea la Craiova, să arătăm… să mergem în Oltenia, să o dăm cu ei, să vedem care pe care, care e mai bun. Dar va fi un meci foarte greu„, a declarat Gică Hagi după Farul – FCSB 3-1.

După primele 8 etape, Farul este liderul Ligii 1. Echipa lui Gică Hagi este neînvinsă în acest sezon şi este despărţită de Rapid numai prin golaveraj.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și