Închide meniul

Preferatul lui Gigi Becali are ambiţii mari la FCSB: „Rămân să luăm titlul, după vreau în Premier League!”

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2023, 10:09

Reclamă
Preferatul lui Gigi Becali are ambiţii mari la FCSB: „Rămân să luăm titlul, după vreau în Premier League!

Preferatul lui Gigi Becali are ambiţii mari la FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Preferatul lui Gigi Becali are ambiţii mari la FCSB! Joyskim Dawa, unul dintre jucătorii în care patronul roş-albaştrilor are mare încredere, a dezvăluit că îşi doreşte să devină campion la finalul sezonului, şi după să prindă un transfer de cinci stele în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa este titular de bază la FCSB, fiind transferat de Gigi Becali de la Botoşani, în vara lui 2022. Fundaşul este pe placul patronului echipei, acesta declarând că el a fost cel care a insistat ca Dawa să fie titular indiscutabil la echipa sa.

Preferatul lui Gigi Becali are ambiţii mari la FCSB

Joyskim Dawa a oferit declaraţii despre o posibilă plecare de la FCSB. Fundaşul a declarat că nu îşi doreşte să se transfere de la formaţia roş-albastră, fiind concentrat pe câştigarea titlului în acest sezon.

Dawa a mai dezvăluit că visul său este de a evolua în Premier League, iar în privinţa titlului, stopperul a declarat că FCSB are mari şanse să devină campioană la finalul sezonului.

„Am auzit că se tot vorbeşte de transferul meu, dar pentru moment am contract acii, rămân la FCSB, sunt concentrat pe jocul meu. Vreau să câştig campionatul, aşa că pentru moment sunt focusat pe asta, nu pe transfer. Mi-ar plăcea să joc în Premier League, pentru mine e cea mai bună competiţie.

Reclamă

Cred că în acest sezon putem câştiga campionatul, chiar şi anul trecut puteam. Dar am pierdut prea multe puncte uşoare împotriva echipelor mici, dar în acest sezon e diferit. Asta pentru că suntem mai încrezători pe teren, jucăm mult mai bine decât în sezonul trecut, suntem mult mai concentraţi pe teren”, a declarat Joyskim Dawa, conform orangesport.ro.

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa unui jucător pe care îl dădea plecat de la FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa unui jucător pe care îl dădea plecat de la FCSB! Este vorba de Valentin Creţu (34 de ani), despre care Gigi Becali spunea că va pleca de la FCSB.

Ultimele evoluţii ale lui Creţu în tricoul FCSB-ului i-au plăcut lui Becali, iar acum milionarul din Pipera vrea să îi prelungească înţelegerea.

Reclamă 4 / 0/3

”Crețu are până în iarnă. Acum, să vedem dacă ne despărțim, pentru că mi-a plăcut, și-a făcut datoria. Dacă ei își fac datoria, eu, din recunoștință, le prelungesc, pentru că participă la campionat.

I-am zis lui MM ‘Băi, Mihai, pe ăsta îl ții, mi-a plăcut de el, și-a făcut datoria față de noi și vrem să fim și noi cu caracter față de el’”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și