Închide meniul

Presa din Italia îl critică pe Gigi Becali pentru cum negociază transferul lui Malcom Edjouma la Bari

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2023, 14:58

Reclamă
Presa din Italia îl critică pe Gigi Becali pentru cum negociază transferul lui Malcom Edjouma la Bari

Presa din Italia îl critică pe Gigi Becali

Gigi Becali dă declaraţii la Palat / AntenaSport

Presa din Italia îl critică pe Gigi Becali pentru cum negociază transferul lui Malcom Edjouma la Bari. Patronul FCSB l-a cumpărat anul trecut de la Botoşani pe Edjouma, cu 330.000 de euro, iar acum e aproape să facă un profit consistent cu jucătorul de 26 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat de transfermarkt.com la 1,5 milioane de euro, Gigi Becali nu acceptă să îl cedeze cu mai puţin de 1 milion de euro.

Ce scrie presa din Italia despre transferul lui Edjouma la Bari

Jurnaliștii italieni de la Sport del Sud au criticat modul în care Gigi Becali negociază cu Bari transferul. Italienii au numit-o „Steaua” pe FCSB.

O altă ţintă a lui Bari pentru mijlocul terenului este Malcom Edjouma. Fotbalistul de la Steaua Bucureşti (n.r.: FCSB) a adunat 40 de apariţii în sezonul care tocmai s-a incheiat, marcând 11 goluri şi dând 3 pase decisive. Performanțele sale au atras atenția clubului din Apulia care, se pare, ar fi început negocierile cu clubul românesc. Dar trecerea lui Edjouma la Bari pare a fi momentan foarte complicată.

Diversele schimbări ale termenilor transferului făcute de Steaua București (n.r.: FCSB) nu ar facilita negocierea pentru Bari și, cu siguranță, nu au relaxat climatul dintre părți”, au scris jurnaliştii de la sportdelsud.it despre negocierile dintre Bari şi FCSB pentru Edjouma.

Reclamă

Ce spunea Gigi Becali despre transferul lui Edjouma

Situația lui Edjouma, ce? O ofertă, am zis «Da, dar dați un milion pe el». M-a costat pe mine vreo 6-700.000. «Nu, domn’e, că împrumut». «Da, mă, da, dați 500.000 împrumut și după mai dați încă un milion. Ori vă costă un milion acum și banii în rate. Bine, mă, banii în rate, că nu am nevoie de bani eu. Ori dați banii un milion acum, ori vă costă peste un an un milion jumate, adică 500.000 împrumutul și încă un milion». Banii în rate, nu am nevoie de bani”, a spus Gigi Becali, la Palat, luni.

Patronul FCSB a susţinut că are o ofertă şi din Turcia pentru împrumutul lui Edjouma, cu o opţiune de cumpărare pentru 800.000 de euro, dar nu e de acord.

Acum, o echipă din Turcia îl vrea și pe Edjouma. Vor să-l împrumute, cu opțiune de transfer definitiv de 800.000 de euro. Eu am nevoie de jucători acum, cum să-i dau împrumut? Împrumut îi dai doar când vrei să scapi de ei”, a mai declarat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, detalii despre transferurile lui Malcom Edjouma şi Adrian Şut

Mihai Stoica a oferit detalii despre transferurile lui Malcom Edjouma şi Adrian Şut. Cei doi jucători pot pleca de la FCSB în această vară, fiind doriţi de Bari, respectiv Trabzonspor. De asemenea, MM a confirmat interesul roş-albaştrilor pentru Marius Ştefănescu.

Mihai Stoica a confirmat faptul că există negocieri cu oficialii de la Bari, în privinţa unui transfer al lui Malcom Edjouma. MM a declarat că oferta italienilor nu se pliază pe cerinţele roş-albaştrilor.

„Se discută zilele acestea despre transferul lui Edjouma la Bari. Nu știu cât de departe este oferta lor față de ce vrem noi”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

În privinţa lui Adrian Şut, Marius Şumudică a dezvăluit că mijlocaşul are ofertă de la Trabzonspor, formaţie din prima ligă din Turcia. Mihai Stoica a dezvăluit că nu este nimic oficial în acest sens.

„În cazul lui Șut nu este nimic oficial”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate mai sus.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Kacper Sztuka a plecat de pe primul loc 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și