Închide meniul

Prietenul lui Cristi Borcea, anunţ despre posibilitatea de a investi la Dinamo: „Vreau să fiu foarte clar!”

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 21:32

Reclamă
Prietenul lui Cristi Borcea, anunţ despre posibilitatea de a investi la Dinamo: „Vreau să fiu foarte clar!

Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu

Cristi Borcea, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

Prietenul lui Cristi Borcea, care a fost pe stadion la partida de baraj a lui Dinamo cu FC Argeş, a făcut un anunţ despre posibilitatea de a investi la clubul din Ştefan cel Mare. Cornel Varvara a declarat că nu are de gând să se implice la trupa roş-albă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a venit însoţit de Cornel Varvara, la partida dintre Dinamo şi FC Argeş, partidă încheiată cu scorul de 6-1. Fostul patron al „câinilor” a dezvăluit, la momentul respectiv, că prietenul său este dispus să investească la clubul din Ştefan cel Mare.

Prietenul lui Cristi Borcea, anunţ despre posibilitatea de a investi la Dinamo

Cornel Varvara a dat cărţile pe faţă şi a declarat că nu vrea să investească la Dinamo, în ciua declaraţiilor făcute de Cristi Borcea. Omul de afaceri susţine că nu va lua în calcul această posibilitate nici măcar în viitor, fiind concentrat pe propriile afaceri.

Varvara susţine că a vrut să clarifice aceste lucruri, după ce a fost asaltat cu apeluri telefonice, ca urmare a declaraţiilor făcute de Cristi Borcea.

Deşi nu vrea să investească la echipă, Cornel Varvara a mărturisit că o va susţine pe Dinamo în returul barajului cu FC Argeş, fiind impresionat de atmosfera creată de fani.

Reclamă

„Le țin pumnii celor de la Dinamo în returul barajului cu FC Argeș, e o atmosferă fantastică pe stadion, îmi place tot ceea ce se întâmplă la această echipă, mai ales din punctul de vedere al suporterilor, dar nu voi veni acționar la Dinamo nici acum, nici în viitor.

O să-mi văd de drumul meu. Iar acesta nu înseamnă, în niciun caz, investiție în fotbal.

Am vrut să fac aceste precizări deoarece am primit foarte multe telefoane, de la oameni simpli sau parteneri de afaceri care mă întreabă dacă am de gând să intru în fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Răspunsul meu ferm este NU! Nu am de gând să intru în fotbalul românesc”, a declarat Cornel Varvara, conform fanatik.ro.

Ce declara Cristi Borcea despre Cornel Varvara

Cristi Borcea a revenit după mai bine de un deceniu pe stadion, la un meci al lui Dinamo. Acesta a venit însoţit pe Arena Naţională de Cornel Varvara, mărturisind despre acesta că este dispus să investească la trupa din Ştefan cel Mare, în momentul în care stadionul „câinilor” va fi refăcut.

Cornel Varvara deține firma UNI Recycling SRL, care se ocupă cu decontaminarea solurilor și refacerea ecologică a terenurilor poluate cu substanțe petroliere.

„Este prietenul meu de la Alba Iulia. Pentru el nu este o problemă să bage și 2-3 milioane de euro imediat la Dinamo. Și mai am câțiva prieteni multimilionari care ar veni la Dinamo. Totul e să se facă noul stadion. Connie vrea”, a declarat Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și