Închide meniul

Prima mare lovitură pregătită de Marius Croitoru la FC U Craiova 1948. Ce brazilian vrea să aducă la clubul lui Adrian Mititelu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 iunie 2022, 19:01

Prima mare lovitură pregătită de Marius Croitoru la FC U Craiova 1948. Ce brazilian vrea să aducă la clubul lui Adrian Mititelu

Marius Croitoru este noul antrenor de la FC U Craiova 1948

Antena Sport

Marius Croitoru vrea să-l îl aducă la FC U Craiova 1948 pe Jaja Silva, fostul său elev de la FC Botoșani. Antrenorul are planuri mari la echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, Jaja Silva nu s-a prezentat la antrenamentele lui FC Botoșani după plecarea lui Marius Croitoru. Acest lucru ar putea fi un indiciu că brazilianul vrea să plece din Moldova, notează sursa citată.

Prima lovitură pregătită de Marius Croitoru la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru i-ar fi cerut lui Adrian Mititelu să facă o ofertă pentru Jaja. La Botoșani, brazilianul era printre elevii preferați ai lui Croitoru.

23 de ani are Jaja Silva. În sezonul trecut a reușit cinci goluri și cinci assist-uri în 27 de meciuri pentru FC Botoșani.

Croitoru l-a adus pe Jaja la Botoșani în august 2021, sub formă de împrumut, de la Boavista. 500.000 de euro este cota brazilianului.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr visează la play-off după ce Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr visează la calificarea în play-off după ce l-a adus pe Marius Croitoru pe banca tehnică de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor are gânduri mari pentru sezonul viitor, odată cu instalarea noului antrenor.

„Îl apreciez pe Marius de foarte mulţi ani. Cu gândul ăsta l-am adus şi noi la Craiova, să accedem în play-off, anul acesta. Marius are ochi foarte bun către fotbal și jucători de perspectivă (n.r. – despre transferuri).

Așa cum și la Botoșani a vândut mulți jucători. A luat jucători de un nivel mediocru și i-a propulsat, așa sper sa facă și la Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii îl vor primi cu brațele deschise. Nu ai de ce să nu îl primești cu brațele deschise pe Marius Croitoru. A făcut performanță și e un antrenor de mare potențial.”, a spus Adrian Mititelu Jr, la conferința de presă.

Marius Croitoru: „FC U Craiova 1948 e o echipă bună şi e normal să își dorească un antrenor bun!”

Marius Croitoru a oferit o „lecţie de modestie” după ce a fost prezentat la FC U Craiova 1948. În stilul caracteristic, antrenorul a comentat venirea sa în Bănie, unde pregăteşte „revoluţie” totală.

”Sunt cu gânduri bune, cu gânduri de play-off, acum rămâne să reușim. Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off. Nu este ceva imposibil. Eu zic că avem lot și avem toate premizele de a merge în primele șase. Vor mai veni și jucători. Negocierile au fost cum sunt negocierile, unul mai pune, unul mai lasă, unul mai vrea ceva, altul vrea altceva.

Sunt negocieri și de asta au durat atât de mult. Important este că am ajuns. S-a pierdut puțin timp, dar încercăm să recuperăm cât putem. Dacă sunt la Craiova, înseamnă că nu am negociat și cu alte echipe. Azi avem antrenament, mâine antrenament, după care plecăm în Austria, unde vom avea două săptămâni de pregătire, plus un amical. Apoi ne întoarcem la meciurile din România.

Deocamdată nu am avut niciun contact cu jucătorii și cu galeria, dar cred că lumea știe ce am făcut de când sunt antrenor și nu cred că aș avea de ce să nu fiu primit bine. Am reușit lucruri bune la FC Botoșani și e normal să reușesc și aici. Nu m-a surprins interesul Craiovei. Craiova este o echipă bună și este normal să își dorească un antrenor bun”, a declarat Marius Croitoru.

 

Reclamă
Recomandări
  • Jaja Silva, dorit la FC U Craiova 1948
  • Marius Croitoru l-a antrenat la FC Botoșani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și