Închide meniul

Prima plecare de la CFR Cluj, din mandatul lui Adrian Mutu. Ardelenii au făcut anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 17:17

Reclamă
Prima plecare de la CFR Cluj, din mandatul lui Adrian Mutu. Ardelenii au făcut anunțul oficial

CFR Cluj - Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. Echipele probabile

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimedia

Prima plecare de la CFR Cluj, din mandatul lui Adrian Mutu. Oficialii fostei campioane a României au anunțat faptul că un jucător din lotul formației a fost împrumutat la o altă echipă din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta este prima decizie luată de Adrian Mutu de la momentul în care a semnat cu CFR Cluj. „Briliantul” l-a înlocuit la clubul din Guia pe italianul Andrea Mandorlini, care a fost dat afară de Neluțu Varga din cauza rezultatelor slabe.

Prima plecare de la CFR Cluj, din mandatul lui Adrian Mutu. Luca Mihai a ajuns la Poli Iași

Oficialii formației din Cluj au anunțat faptul că mijlocașul Luca Mihai a fost împrumutat la Poli Iași. Adrian Mutu a decis faptul că nu îi poate acorda minute acestuia și a decis să îl trimită la o formație unde va fi utilizat des.

”Mult succes, Luca Mihai! Cluburile CFR 1907 Cluj și Politehnica Iași au ajuns la un acord privind împrumutul mijlocașului Luca Mihai la formația din Copou. Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul alb vișiniu și îi urăm multă baftă la noua sa echipă!”, a fost mesajul celor de la CFR Cluj, postat pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Luca Mihai este un jucător de 20 de ani care, până în vara lui 2023, nu a fost legitimat la niciun club din România. Și-a început cariera la juniorii lui Karlsruhe, din Germania, iar apoi au urmat transfrerurile la Walldorf, Chievo, Bologna și SPAL. Formația din urmă l-a împrumutat, de-a lungul timpului, la Trento și UC AlbinoLeffe.

În cele din urmă, cei de la SPAL l-au cedat definitiv în vara anului trecut la CFR Cluj, pe gratis. În tricoul fostei campioane a României a adunat doar 7 meciuri, în care nu a reușit să marcheze niciun gol sau să ofere o pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 150.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Daniel Pancu ştie care e marele avantaj al lui Adrian Mutu la CFR Cluj

Daniel Pancu ştie care e marele avantaj al lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Selecţionerul naţionalei U21 a declarat că „Briliantul” a făcut o alegere excelentă, atunci când a decis să semneze cu formaţia din Gruia. Pancu susţine că Mutu se va bucura de toată susţinerea lui Neluţu Varga, fapt care reprezintă un mare plus pentru antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu a analizat numirea lui Adrian Mutu la CFR Cluj şi a transmis un mesaj clar. Acesta susţine că „Briliantul” are o relaţie foarte apropiată cu Neluţu Varga, fapt care îl va ajuta enorm pe banca formaţiei din Gruia.

„E o alegere foarte bună, vine foarte repede dintr-un loc în care nu a reuşit. I-a venit foarte bine. Lucrul care contează foarte mult, după clubul, care este foarte puternic, cel mai puternic de la noi din ultimii zece ani, e să fii atât de apropiat şi să ai o relaţie strânsă cu patronul. Contează foarte mult. A ales foarte bine şi s-a dus foarte bine.

ot la rezultate se rezumă, dar când ai susţinerea celui mai important om din club, e un mare avantaj. Vii la un club care cu sigurană va termina în primele trei, poate să iasă şi campioană.

(N.r. L-ai înţeles când a plecat de la Rapid) Nu! Nu l-am înţeles atunci, dar ei trebuie să explice, noi nu cunoaştem lucrurile acestea”, a declarat Daniel Pancu, la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și