Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a conducerii celor de la Sepsi, după ce meciul cu FC U Craiova a fost suspendat definitiv din cauza scandărilor xenofobe: „Bravo arbitrului pentru decizie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2023, 17:30

Prima reacţie a conducerii celor de la Sepsi, după ce meciul cu FC U Craiova a fost suspendat definitiv din cauza scandărilor xenofobe: „Bravo arbitrului pentru decizie!

Atilla Hadnagy, reacţie după ce Sepsi - FC U Craiova a fost suspendat din cauza scandărilor xenofobe

Hepta

Prima reacţie a conducerii celor de la Sepsi, după ce meciul cu FC U Craiova a fost suspendat definitiv din cauza scandărilor xenofobe. Directorul general al celor de la Sepsi, Atilla Hadnagy, a spus că îl felicită pe Andrei Chivulete pentru decizia luată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Attila Hadnagy a spus că trebuia să se întâmple acest lucru la un moment dat, având în vedere că cei de la Sepsi au parte de un tratament dur pe stadioanele din România.

Prima reacţie a conducerii celor de la Sepsi, după ce meciul cu FC U Craiova a fost suspendat definitiv din cauza scandărilor xenofobe

„E dureros aşa ceva la un meci de fotbal. În sport nu e loc de rasism şi de scandări xenofobe. Bravo arbitrului şi a observatorului pentru decizie. Nu se poate continua aşa, în fiecare meci să fim înjuraţi şi scuipaţi sau tot ce au făcut fanii Craiovei. Nu credeam că o să trăim aşa ceva în 2023.

Îmi pare rău pentru domnul Mititelu, care bagă bani în echipă. În pare rău de jucătorii Craiovei, care joacă fotbal. Fotbalul trebuie să se joace pe teren. Din păcate, din cauza unor oameni care nu se gândesc la echipa lor, aşa se întâmplă„, a spus Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat

Cristiano Bergodi, prima reacţie după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat din cauza scandărilor xenofobe. Antrenorul grupării din Sfântu Gheorghe a declarat că îşi dorea că meciul să nu fie oprit de Andrei Chivulete. Au fost incidente incredibile la meciul din etapa a 23-a a Ligii 1. Mai întâi, partida a fost oprită în minutul 24, când „centralul” a decis să transmită un ultim avertisment. A cerut ca fanii olteni care au făcut deplasarea să se oprească din scandat mesaje rasiste şi xenofobe.

Reclamă

Ce pot să spun? N-am cuvinte, sincer. Îmi pare rău. Unde mergem noi avem întotdeauna probleme. S-a întâmplat şi cu U Cluj, e o situaţie neplăcută. Ce pot să fac eu? Sunt înjurat întotdeauna de suporteri. Eu sunt profesionist. Eu nu sunt ipocrit, am vrut să continuăm să jucăm meciul.

Să înveţe ceva. Era mai bine dacă jucam în continuare acest meci, e o situaţie neplăcută în România. Eu am vorbit cu managerul lor, îl cunosc de mult timp. E un regulament, arbitrul a oprit meciul. Măcar să se schimbe regulamentul… am fost sportiv, e urât să se termine un meci în aşa fel„, a declarat Cristiano Bergodi la digisport.ro.

În minutul 26, Chivulete i-a pus capăt confruntării din Liga 1. A fost pentru prima dată, în campionatul României, când meciul a fost încheiat înainte de termen din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe!

Reclamă 4 / 0/3

Scandări xenofobe şi sezonul trecut, la FC U Craiova 1948 – Sepsi

Au fost scandări xenofobe şi sezonul trecut, la FC U Craiova 1948 – Sepsi, meci din ultima etapă a play-out-ului Ligii 2021-2022. Arbitrul Adrian Cojocaru a oprit atunci meciul.

Ultrașii echipei lui Adrian Mititelu au avut mai multe scandări xenofobe la adresa celor de la Sepsi.

Ca să aplaneze situația, arbitrul Adrian Cojocaru a oprit jocul preț de câteva minute. Fanii lui FC U Craiova 1948 au afișat și bannere jignitoare pentru cei de la Sepsi.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și