Închide meniul

Gigi Becali, uluit de o ofertă pentru un jucător de la FCSB: „E un gunoi să îl las să plece în rate? Ce sunt mă, găinar?! Poţi să mă facio cioban”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 decembrie 2022, 11:20

Gigi Becali, uluit de o ofertă pentru un jucător de la FCSB: „E un gunoi să îl las să plece în rate? Ce sunt mă, găinar?! Poţi să mă facio cioban

Gigi Becali, dezvăluire uluitoare despre o ofertă primită

Gigi Becali, într-o conferință / Hepta

Gigi Becali, uluit de o ofertă pentru un jucător de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că a primit o ofertă de 500 de mii de euro pentru Ianis Stoica şi a făcut o afirmaţie halucinantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nici nu a vrut să audă de varianta să primească banii în rate şi a avut un mesaj categoric pentru cei care au făcut oferta.

Gigi Becali, uluit de o ofertă pentru un jucător de la FCSB

„Ianis Stoica e la echipa la doua. Pentru el am primit o ofertă de 550.000 de euro. Au zis că dau banii in 3 rate. «Bă, sunteți nebuni? E un gunoi să îl las să plece În rate? Ce sunt mă, găinar? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar». 

Vorbim de 550.000 de euro în rate. Ianis e acum la echipa a doua. Sunt 8 jucători la echipa a doua, vor juca în cupă. Nu vor juca titularii. Îi vom da ocazia lui Iftime să câștige și el, să bea o șampanie„, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Ianis Stoica l-a lăsat mască pe Giovanni Becali: ”40.000 de euro? Bă, tu joci păcănele ca băiatul lui Florentin Petre?”

Ianis Stoica l-a lăsat mască pe Giovanni Becali. ”Perla” de la FCSB a pierdut contractul cu firma fraților Becali din cauza unei propuneri considerată nepotrivită de aceștia. Ianis Stoica a încercat să obţină 40.000 de euro pentru a își cumpăra o mașină nouă. Giovanni Becali nu a vrut să audă de așa ceva și nu i-a oferit fotbalistului împrumutul.

Reclamă

„Ianis Stoica a venit la noi, a zis că putem colabora, că semnăm cu precontract, dar nu am semnat un contract adevărat. Un precontract, în care el ia responsabilitatea că e cu noi şi încet, încet… Fratele meu (n.r. – Victor Becali) zicea <<Ce jucător>>.

După care a venit şi a zis că vrea 40.000 de euro împrumut. <<Bă, tu joci păcănele ca băiatul lui Florentin Petre (n.r. – Patrick Petre)? Ce faci?>>. <<Că-mi trebuie o maşină, îmi trebuie cutare>>.

Am zis că-mi văd de treabă. Nu i-am dat şi am zis că nu mai semnăm niciun precontract şi am zis să joace şi dacă o fi ceva cândva mergem la patron şi te dăm. Nici nu mai vreau să semnez prea mulţi jucători, pentru că toţi <<Alo, ai găsit echipă nea Giovanni?>>.

Reclamă 4 / 0/3

Îi mai semnăm pe câţiva de care ne putem ocupa. Restul… Dacă mai avem ofertă, în proporţie de 80% dominăm piaţa. Ne mai scapă vreunul, precum Rareş Ilie, aia e”, a declarat Giovanni Becali, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | Ianis Stoica, dezamăgit după ce a ratat transferul în Franța

Ianis Stoica (19 ani) s-a arătat extrem de dezamăgit după ce a ratat transferul în Franța pentru care Gigi Becali a cerut două milioane de euro. Atacantul de la FCSB, convocat de Daniel Pancu la naționala U20 pentru următoarea acțiune, regretă enorm că negocierile nu s-au materializat.

Puștiul de 19 ani a ieșit din planurile lui Nicolae Dică la FCSB și își dorește să prindă un transfer cât mai repede, la o echipă unde să fie folosit în mod constant.

Ianis Stoica vrea să prindă cât mai multe minute, însă la ora actuală acest lucru este aproape imposibil sub comanda lui Dică, la FCSB. Din acest motiv, tânărul jucător regretă că a ratat transferul în Hexagon.

Stoica a fost dorit de o formație din Ligue 1, căreia nu i-a dezvăluit numele, și ar fi fost împrumutat inițial la Grenoble, în liga a doua din Franța. Și Arsenal s-a aflat pe urmele lui Ianis Stoica iarna trecută.

„Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc.

Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat 10 goluri, anul ăsta au venit jucători noi și iar e concurență mare și e greu”, a spus Ianis Stoica, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și