Închide meniul

Primul transfer al verii la Rapid! Jucătorul care a retrogradat sezonul trecut, prezentat oficial în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 11:53

Reclamă
Primul transfer al verii la Rapid! Jucătorul care a retrogradat sezonul trecut, prezentat oficial în Giuleşti

Primul transfer al verii la Rapid

Luka Gojkovic, în timpul unui meci/ Profimedia

Rapid a oficializat primul transfer al verii. Luka Gojkovic a semnat cu giuleştenii un contract valabil pe două sezoane, mijlocaşul fiind cotat la 850.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gojkovic a evoluat în sezonul precedent la FK Javor, formaţia care a retrogradat din prima ligă a Serbiei, în urma barajului disputat cu Tekstilac Odzaci.

Primul transfer al verii la Rapid

Luka Gojkovic a fost căpitan la Javor, în sezonul precedent, sezon în care a bifat 40 de meciuri, reuşind să marcheze trei goluri şi să ofere şapte pase decisive.

De-a lungul carierei, mijlocaşul sârb de 24 de ani a evoluat doar la formaţii din Serbia, fiind crescut la echipa Borca.

„FC Rapid a reușit prima achiziție a verii, transferându-l pe Luka Gojkovic, căpitanul formației FK Javor.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorul sârb a semnat un contract pe două sezoane, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un an.

În vârstă de 24 de ani, mijlocașul central a evoluat în sezonul trecut pentru FK Javor, în Superliga sârbă, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 7 pase de gol în 38 de partide, având o medie de 87 de minute jucate pe meci”, a transmis Rapid, pe site-ul oficial.

Noul jucător al Rapidului s-a declarat extrem de bucuros că a semnat cu formaţia de sub Grant, mărturisind că deja ştie ce atmosferă fac fanii la meciurile disputate de giuleşteni pe teren propriu.

Reclamă

„Va fi o plăcere și o onoare să apăr culorile unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid și abia aștept să joc pentru acest club, dar și să am o contribuție la performanțele echipei.

Un club precum Rapid are mereu obiective înalte, astfel încât voi da totul pentru a contribui la îndeplinirea lor, adică la câștigarea de trofee. Despre fani, am auzit că sunt cei mai tari din România, că atmosfera făcută de ei la meciuri este incredibilă și aștept cu mare interes să joc în fața lor”, a declarat Luka Gojkovic, pentru sursa citată anterior.

Alexandru Albu e OUT de la Rapid! Decizia luată de Neil Lennon

Alexandru Albu e OUT de la Rapid! Aceata este o nouă plecare din lotul giuleştenilor, după venirea lui Neil Lennon. Antrenorul a anunţat conducerea că nu se bazează pe serviciile mijlocaşului de 30 de ani.

Conform fanatik.ro, cele două părţi au semnat despărţirea vineri, jucătorul fiind de acord să rezilieze contractul care mai era valabil încă o lună. Divorţul a venit de comun acord.

Conform sursei citate, jucătorul cotat la 850.000 de euro ar avea deja patru oferte, din străinătate, fiind dorit în Cipru, Ungaria, Iran şi Arabia Saudită.

Albu reprezintă a patra plecare de la Rapid. Dragoș Grigore, Iulian Cristea și Kevin Soni sunt primii trei jucători care s-au despărţit de echipa lui Dan Şucu. Mai mult, Ermal Krasniqi se va transfera la Sparta Praga, pentru două milioane de euro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:04

„Aproape că uitasem de el!” O legendă a lui Rangers l-a văzut pe Ianis Hagi la EURO 2024 şi a prevăzut o răsturnare de situaţie

12:00

LIVE VIDEOAntrenamentele Marelui Premiu al Marii Britanii la Formula 2 sunt acum, în AntenaPLAY

11:59

Adrian Mititelu a anunţat plecarea lui Juan Bauza de la FC U Craiova: „Da, este adevărat! Finalizăm actele”

11:26

Spania – Germania LIVE TEXT, ora 19:00! Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024. Echipele probabile

11:09

NEWS ALERTPrimul jucător pe care Gigi Becali îl dă afară de la FCSB, după Supercupa României: „Niciodată în viaţa lui nu va mai juca!”

11:07

Ilie Dumitrescu, dat pe spate de doi jucători de la FCSB! Mesaj direct pentru Gigi Becali: „De asta are nevoie echipa!”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și