Închide meniul

Primul transfer făcut de Andrea Mandorlini la CFR Cluj: „Da, s-a făcut! E deja la Cluj”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 18:29

Reclamă
Primul transfer făcut de Andrea Mandorlini la CFR Cluj: „Da, s-a făcut! E deja la Cluj

Primul transfer în mandatul lui Andrea Mandorlini

Primul transfer făcut de Andrea Mandorlini la CFR Cluj. Fosta campioană a României l-a transferat pe Arlind Ajeti, un fundaş albanez de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Mandorlini începe reconstrucţia la CFR Cluj cu un fundaş central. Arlind Ajeti este un internaţional albanez cu 21 de meciuri în naţională şi un gol marcat.

Primul transfer făcut de Andrea Mandorlini la CFR Cluj

Arlind Ajeti are un CV bogat. A jucat cu Basel în grupele UEFA Champions League şi a mai evoluat la 3 echipe din Serie A: Frosinone, Torino și Crotone.

Oficialii celor de la CFR Cluj au confirmat transferul fundaşului albanez. „Da, s-a făcut transferul lui Arlind Ajeti. E deja la Cluj”, au spus aceştia pentru fanatik.ro.

Obiectivul lui Andrea Mandorlini, în noul mandat de la CFR Cluj

S-a aflat care este obiectivul lui Andrea Mandorlini, în noul mandat de la CFR Cluj. Tehnicianul italian a dezvăluit că se simte ca acasă, în Gruia, şi astfel se bucură că a revenit după 13 ani. Mandorlini a mai declarat că scopul său este ca echipa să se lupte pentru titlu.

Reclamă

Andrea Mandorlini a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Tehnicianul italian îi ia locul lui Dan Petrescu, cel care a semnat cu Jeonbuck Hyundai.

„Mă bucur că m-am întors la CFR, acasă. Cunosc și iubesc Clujul, România. Sunt nerăbdător să începem treaba. Știu că sunt echipe bune in campionat, Steaua (n.r. FCSB), Dinamo, Rapid, Craiova, iar obiectivul nostru este să ne batem acolo sus pentru titlu.

Clar, lucrurile s-au schimbat din 2010 până acum, dar campionatul este unul puternic, iar fotbalul românesc este în creștere, la fel ca fotbalul italian. Acum este devreme să vorbim despre nume, cert este că ne uităm și analizăm posibile transferuri care să întărească echipa”, a declarat Andrea Mandorlini, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Mandorlini a mai fost antrenor la CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010. El l-a avut ca secund atunci pe Roberto Bordin. Neluţu Varga a negociat cu 3 antrenori italieni până când a decis să îl numească principal pe Mandorlini. Cristiano Bergodi şi Roberto Bordin au fost ceilalţi doi antrenori italieni care au discutat o posibilă preluare a lui CFR Cluj cu patronul ardelenilor.

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj: „E greu după Dan Petrescu!”

Ioan Andone este convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj. Antrenorul susţine că italianul va avea viaţă grea la trupa din Gruia, deoarece pretenţiile clujenilor sunt foarte mari, având în vedere că până în sezonul trecut, reuşiseră să câştige cinci titluri consecutive în Liga 1.

„Nu mă aşteptam. În ultimul timp n-a mai fost în vizor, să zic, în atenţia echipelor din Europa.

Dar e un fost campion cu CFR Cluj. Omul cunoaşte lucrurile. Cred că poate să reuşească, dar o să-i fie foarte greu să înlănţuie 5 campionte, ceea ce a făcut Dan Petrescu. Performanţa asta nu văd să o mai facă cineva. E greu după Dan Petrescu.

Oricum e mai slab campionatul decât în perioada în care a fost el (n.r. Madorlini) şi a câştigat. Aşteptările sunt foarte mari. Locul 2 nu-i valabil la CFR Cluj. Dacă ia locul 1, o să fie în regulă”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 15:00 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 0-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop Vezi toate știrile
Citește și