Închide meniul

Probleme cu nocturna la FC Argeş – Dinamo! Becurile au funcţionat la jumătate din capacitate

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2023, 21:32

Probleme cu nocturna la FC Argeş – Dinamo! Becurile au funcţionat la jumătate din capacitate

Probleme cu nocturna la FC Argeş - Dinamo!

Becuri nefuncţionale la FC Argeş - Dinamo / Sursa: gsp.ro

  • Probleme cu nocturna la FC Argeş – Dinamo!
  • Becurile au funcţionat la jumătate din capacitate

Probleme cu nocturna la FC Argeş – Dinamo. Cu jumătate de oră înainte de meci becurile funcţionau la jumătate din capacitate, potrivit gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi după startul partidei erau becuri care nu funcţionau. Ele au fost aprinse în cele din urmă.

Probleme cu nocturna la FC Argeş – Dinamo!

Conducerea lui FC Argeş a cerut ca meciul să fie mutat pe stadionul din Mioveni tocmai din pricina problemelor cu nocturna pe care le-ar fi avut stadionul din Piteşti.

Reclamă

Piteştenii au marcat două goluri în două minute, în minutele 14 şi 15.

Tofan a deschis scorul în minutul 14, după un şut de la distanţă, care a fost deviat înainte de a intra în poartă.

Reclamă

În minutul 15 Jakolis majora avantajul piteştenilor.

Ovidiu Burcă: „Ne așteaptă o partidă foarte dificilă”

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a susţinut înainte de FC Argeş – Dinamo că va fi un meci foarte dificil pentru echipa lui. În ciuda rezultatului din tur, 6-1 pentru Dinamo, Ovidiu Burcă este de părere că promovarea în Liga 1 nu este încă decisă.

Este într-adevăr un meci important pentru noi, deși știu că toată lumea se gândește că această calificare este deja jucată, pentru noi va un meci extrem de dificil. Eu știu că ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim un adversar rănit în orgoliu, care dorește să arate mâine că fața lui nu este cea din meciul tur. Eu sunt convins că băieții sunt conștienți de importanța momentului.

Reclamă 4 / 0/3

Sincer, probabil că au văzut și ei mesajele pe care le-am transmis imediat după meci. I-am simțit echilibrați, cu picioarele pe pământ. Înțeleg și ei pericolul care poate apărea atunci când ești relaxat.

Nu știu dacă schimbă foarte tare datele problemei faptul că jucăm la Mioveni. Practic, și pentru ei e o deplasare. Privind din perspectiva asta, e un avantaj pentru noi. Știu că există un interes foarte mari pentru acest meci, probabil că vor umple stadionul. Mai bine că se joacă la Mioveni, probabil că vor fi mai mulți”, a declarat Ovidiu Burcă în cadrul conferinței de presă de dinainte de meci.

Răzvan Zăvăleanu a anunţat pe ce stadion va juca Dinamo în Liga 1: „Nu ar avea de ce să fie discuții”

Răzvan Zăvăleanu a anunţat pe ce stadion va juca Dinamo în Liga 1. Administratorul special al „câinilor” este convins că echipa antrenată de Ovidiu Burcă va evolua tot pe stadionul „Arcul de Triumf” dacă va ajunge în primul eşalon.

Dinamo este la un pas de a reveni în prima ligă a fotbalului românesc. Echipa lui Ovidiu Burcă a învins-o cu 6-1 pe FC Argeş în partida tur a barajului de promovare în Liga 1, fiind puţin probabil ca piteştenii să întoarcă rezultatul în returul de sâmbătă.

În cazul în care va reveni în Liga 1, Dinamo trebuie să îşi găsească un stadion pe care să evolueze. Chiar dacă s-a vorbit despre faptul că pe stadionul „Arcul de Triumf” nu se poate folosi sistemul VAR, Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a declarat că elevii lui Ovidiu Burcă vor continua să joace pe arena pe care au evoluat şi în ultima parte a sezonului din liga secundă:

Eu sper că vom juca în continuare pe ’Arcul de Triumf’. Eu cred că am făcut cinste numelui de Dinamo și ne-am prezentat foarte frumos.

Nu ar avea de ce să fie discuții pentru următorul sezon”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”