Închide meniul

Probleme mari pentru Florent Hasani, noul atacant de la Rapid. S-a accidentat și nu a fost în lot la ultimul meci

Alex Ioniță Publicat: 17 decembrie 2023, 19:56

Reclamă
Probleme mari pentru Florent Hasani, noul atacant de la Rapid. S-a accidentat și nu a fost în lot la ultimul meci

Probleme mari pentru Florent Hasani, noul atacant de la Rapid

Florent Hasani / Facebook Rapid

Probleme mari pentru Florent Hasani, noul atacant de la Rapid. Kosovarul transferat de către echipa din Giulești s-a accidentat înainte de ultimul duel al celor de la KF Tirana, echipă de la care a fost achiziționat de „feroviari”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a-l transfera pe Hasani la Rapid, Dan Șucu a plătit suma de 300.000 de euro. Totuși, în momentul de față, rapidiștii ar putea avea un ghinion imens.

Probleme mari pentru Florent Hasani, noul atacant de la Rapid. Dezvăluirea antrenorului de la KF Tirana

După meciul celor de la KF Tirana, antrenorul echipei, Julian Ahmataj, a dezvăluit faptul că atacantul care a fost transferat de Rapid s-a accidentat, iar din acest motiv nu a prins lotul.

Totuși, antrenorul nu a menționat și cât de gravă este accidentarea lui Ahmataj. Totuși, acesta ar putea fi apt până în luna ianuarie, atunci când se va alătura lotului echipei pregătite de Cristiano Bergodi.

„Am avut probleme cu accidentările. Ne-au lipsit portarii și Hasani. Hasani a suferit o accidentare care nu i-a permis să joace azi, chiar dacă a semnat deja cu Rapid”, a spus antrenorul de la KF Tirana, după înfrângerea cu KF Vllaznia (scor 0-1), citat de newsport.al.

Reclamă

Hasani a fost golgheterul campionatului din Albania, în sezonul trecut. Acesta a reușit să marcheze 16 reușite în stagiunea precedentă. De asemenea, și în acest sezon a marcat de 10 ori în 20 de partide pentru echipa sa.

În momentul de față, jucătorul care are și 8 selecții în echipa națională din Kosovo este cotat la 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Florent Hasani a fost prezentat oficial de Rapid

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Rapid l-a transferat pe atacantul kosovar Florent Hasani. Acesta a semnat un contract valabil pe 2 ani şi jumătate şi se va alătura echipei în cantonamentul din Antalya.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a dat lovitura pe piaţa transferilor. L-a prezentat oficial pe Florent Hasani, golgheterul campionutului din Albania. Hasani a fost prezentat ca un adevărat golgheter pe reţelele de socializare şi a semnbat un contract valabil pe 2 ani şi jumătate.

„Rapid l-a achiziționat pe golgheterul primei ligi albaneze, Florent Hasani. În vârstă de 26 de ani, atacantul kosovar a semnat un contract pe două sezoane și jumătate cu Rapid.

n acest sezon, Hasani a marcat 10 goluri în 16 meciuri pentru FK Tirana, ocupanta locului 3 în Albania, oferind și trei pase de gol. De asemenea, a bifat și patru jocuri în UEFA Conference League.

În stagiunea trecută, noul jucător al Rapidului a câștigat titlul de cel mai bun marcator al campionatului, cu 16 goluri marcate în 34 de partide”, a anunţat Rapid.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și