Închide meniul

Propunerea pe care i-a făcut-o Marius Şumudică lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului s-a dus direct la Mihai Stoica

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2023, 9:29

Propunerea pe care i-a făcut-o Marius Şumudică lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului s-a dus direct la Mihai Stoica

Propunerea pe care i-a făcut-o Marius Şumudică lui Gigi Becali

Marius Şumudică şi Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Au apărut detalii despre propunerea pe care i-a făcut-o Marius Şumudică lui Gigi Becali. Chiar patronul lui FCSB a recunoscut ce sfat i-a dat antrenorul care este liber de contract şi despre care au existat zvonuri că ar putea fi numit în locul lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost cel care a venit cu ideea ca Alexandru Băluţă să fie trecut pe postul de atacant. I-a oferit această soluţie latifundiarului din Pipera, care nu a stat pe gânduri şi a vorbit cu Mihai Stoica.

Propunerea pe care i-a făcut-o Marius Şumudică lui Gigi Becali

Gigi Becali anunţă că nu a impus această schimbare şi că i-a lăsat în continuare „mână liberă” la FCSB.

Șumudică e băiat deștept, cunoaște fotbal. El mi-a zis mie așa: «Dacă joci cu Băluță atacant, îi omori pe toți». Am vorbit cu MM a doua zi.

El mi-a spus: «Uite ce propun Charalambous și Pintilii, să jucăm cu Băluță atacant, că face pressing».

Reclamă

I-am zis: «Băi, Mihai, mi-a propus Șumudică să jucăm așa, dar mi s-a părut că vorbește aiurea. Dacă voi spuneți așa, faceți așa».

Eu sunt prieten cu Șumudică, dar pentru ce a făcut atunci… Nu pot să-ți spun azi un lucru și mâine altul. Spuneți-i lui Mititelu că nu concurez cu el, că nu mă interesează Șumudică”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Alexandru Băluţă a ratat meciul care o putea duce pe FCSB în play-off-ul Conference League. A suferit o entorsă şi nu a putut juca în returul din Danemarca cu Nordsjaelland. Lovitură dură a fost primită de FCSB cu doar câteva ore înaintea meciului. Anunţat titular, Alexandru Băluţă a acuzat probleme medicale. În tricoul roş-albaştrilor, Băluţă a jucat în cinci partide şi a oferit o pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul celor de la FCSB a ţinut să afirme că Marius Șumudică nu va deveni niciodată antrenor la echipa lui. Gigi Becali nu dorește să colaboreze cu tehnicianul deoarece acesta l-a „mințit în față”, în urmă cu un an. Atunci, Șumudică a refuzat oferta FCSB-ului, chiar dacă inițial se ajunsese la un acord.

Gigi Becali, verdict despre Alexandru Băluţă

Patronul de la FCSB susţine că mijlocaşul nu a ajuns la cel mai bun nivel, în privinţa pregătirii fizice. Latifundiarul din Pipera susţine că Băluţă s-a declarat surprins de antrenamentele care se fac la gruparea vicecampioană.

În acest context, Becali susţine că susţine că este mulţumit, până la acest moment, de prestaţiile lui Alexandru Băluţă, însă mărturiseşte că are aşteptări de la acesta.

De ce să îmi scadă încrederea? Băluță, el încă nu este… El spune că antrenamentele pe care le făcea în Polonia (n.r. Ungaria) erau zero față de astea ce le face aici. E altceva. Nu pot să spun că nu îmi convine de Băluță la ora asta. Dar aștept un alt Băluță, asta pot să spun”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Alexandru Băluţă este unul dintre cei patru jucători transferaţi de FCSB în această vară. Mijlocaşul a evoluat în sezonul viitor la Akademia Puskas, în prima ligă din Ungaria.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și