Închide meniul

„Putem să şi glumim puţin!” Gigi Becali, în culmea fericirii după ce FCSB a învins-o pe Petrolul! Jucătorul remarcat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 martie 2024, 23:26

„Putem să şi glumim puţin! Gigi Becali, în culmea fericirii după ce FCSB a învins-o pe Petrolul! Jucătorul remarcat

Gigi Becali, în culmea fericirii după ce FCSB a învins-o pe Petrolul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a fost pus pe glume, după ce FCSB a învins-o la limită pe Petrolul. Patronul roş-albaştrilor a transmis că „lupii galbeni” au controlat partida doar cinci minute, în prima repriză, fiind cucerit de jocul prestat de jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o cu 1-0 pe Petrolul, după autogolul lui Valentin Ţicu. Roş-albaştrii au un avans de 13 puncte în fruntea clasamentului, cel puţin până la duelul de mâine dintre Universitatea Craiova şi Rapid.

Gigi Becali, în culmea fericirii după ce FCSB a învins-o pe Petrolul

Gigi Becali nu a avut nicio emoţie în duelul cu Petrolul, mărturisind că FCSB a fost în controlul partidei. Acesta a transmis că şi în cazul unei remize, echipa sa nu ar fi pierdut nimic în această rundă, deoarece are un avans considerabil în fruntea clasamentului.

De asemenea, Gigi Becali a fost întrebat şi de Luis Phelipe. Acesta a transmis că brazilianul i-a răsplătit încrederea, după ce a provocat autogolul lui Valentin Ţicu.

„Putem să şi glumim puţin, nu? Nu se supără nimeni. Prima repriză, nu mi-a convenit, Petrolul a controlat jocul (n.r. râde). Cinci minute a controlat jocul. Cum să ai emoţii? Îţi dai seama că o echipă e periculoasă dacă are ocazii. Dacă iese golul, am de unde. Am un punct, nu pierdeam nimic etapa asta.

Reclamă

Un joc mai controlat decât azi, niciodată, tot anul n-am controlat jocul ca în meciul acesta. În repriza a doua, ce să faci…dacă ai probleme, Ngezana a cerut schimbare, am lăsat-o până în ultimul moment. Nana avea cam emoţii, Băluţă era puţin obosit. Schimbările pe care le-am făcut…eram obligaţi să-l schimbăm pe Radaslavescu.

(N.r. Despre Luis Phelipe) Ţi-am spus că mai am încredere în el. Radaslavescu a recuperat mingea, Luis Phelipe a marcat golul”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB – Petrolul 1-0

Gigi Becali a scos un jucător din primul 11 după FCSB – Petrolul 1-0. Baba Alhassan şi-a pierdut locul de titular după meciul cu lupii galbeni, unul în care a ratat o ocazie uriaşă. Mihai Lixandru va evolua lângă Adrian Şut în linia de mijloc a liderului.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Despre schimbările lui Octavian Popescu, Baba Alhassan) Pe mine mă interesează să marchezi. Mi-am dat seama că…am vorbit cu MM, am zis că e un meci mai uşor, să vedem cine e mai bun să joace lângă Şut.

Baba Alhassan a fost bun meciul trecut. Dar Lixandru e mai bun lângă Şut. Acum mi-am dat seama. Eu zic că e mai bun Lixandru, chiar dacă nu dă gol.

Fac ca ei, fac de multe ori. În cele mai mul.te cazuri, fac ca ei. Dacă îmi convin. Dar dacă eu sunt convins de ceva, şi acum sunt convis, că Lixandru e de jucat cu el de la început, vom juca.

Joacă repede, nu trebuie să dea gol, dă gol atacantul. Îmi place mai mult, ei zic că nu, zic că Baba e mai bun decât Tavi.”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și