Închide meniul

Rapid a transferat un fost atacant de la FCSB! Înlocuitorul lui Rrahmani a semnat până la finalul sezonului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 noiembrie 2023, 15:15

Reclamă
Rapid a transferat un fost atacant de la FCSB! Înlocuitorul lui Rrahmani a semnat până la finalul sezonului

Rapid a transferat un fost atacant de la FCSB! Înlocuitorul lui Rrahmani a semnat până la finalul sezonului

Hepta

Rapid a transferat un fost atacant de la FCSB. Este vorba de Juvhel Tsoumou, atacant ce a jucat în trecut şi la FCSB. Acesta va trebui să suplinească absenţa lui Albion Rrahmani, care a suferit o accidentare gravă şi va reveni anul viitor pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juvhel Tsoumou, fostul atcant de la FCSB, a semnat cu Rapid. Conform gsp.ro, atacantul congolez a semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Rapid a transferat un fost atacant de la FCSB

Tsoumou este al treilea jucător care a fost la FCSB şi a semnat în acest sezon cu Rapid. Primii doi au fost Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă. Tsoumou a semnat cu Rapid din postură de jucător liber de contract. Atacantul congolez s-a despărţit în vară de formaţia vietnameză Cong An Ha Noi FC.  Tsoumou are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Atacantul din Congo a fost legitimat la actuala vicecampioană a României în perioada septembrie 2019 – februarie 2020. În tricoul „roș-albastru” a adunat doar 3 partide și a marcat un singur gol. Se întâmpla într-o partidă cu Universitatea Craiova, din septembrie 2019, câștigată de către „roș-albaștrii” cu scorul de 1-0.

În cariera sa, Tsoumou a fost jucat pentru: Zwickau, Eintracht Frankfurt, Blackburn, Alemania Aachen, Preston, Plymouth, TSV Hartberg, FK Senica, Mannheim, Burghausen, Ermis Aradippou, Hermannstadt, FCSB, LN SY Urban, Farul, Wydad Casablanca și Cong An Ha Noi.

Reclamă

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019. La momentul respectiv era legitimat la FC Hermannstadt și valora suma de 550.000 de euro.

Cât de mult vor lipsi Claudiu Petrila și Albion Rrahmani

Victor Angelescu a anunţat cât de mult vor lipsi de pe gazon Claudiu Petrila şi Albion Rrahmani.

Acesta a precizat că cei doi, care au suferit accidentări destul de grave, nu vor mai juca pentru Rapid în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

„Petrila și Rrahmani, mai mult ca sigur nu mai prind să joace anul acesta. Din cei accidentați, doar Emmers probabil că va fi gata în trei săptămâni, patru poate și va mai prinde niște meciuri anul acesta. Restul, din păcate, nu cred că mai au cum să mai joace”, a declarat Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

“Eu cred că am jucat mai bine. Echipa a jucat foarte bine, Bergodi a făcut o tactică foarte bună pentru acest meci și toți jucătorii și-au dorit enorm să câștige. Per total, tot meciul, noi am jucat mai bine. Acesta este adevărul, chiar am jucat mai bine decât ei.

Cel puțin în prima repriză am jucat mai bine, în a doua am reușit să păstrăm rezultatul. Puteam să mai înscriem și pe contraatac. E o victorie meritată și de aceea este și fericirea atât de mare”, a adăugat Victor Angelescu despre meciul câştigat cu FCSB, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
Vezi toate știrile
Citește și