Închide meniul

Rapid, comunicat de ultimă oră despre Claudiu Petrila! Verdict teribil pentru mijlocaş

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2023, 19:05

Reclamă
Rapid, comunicat de ultimă oră despre Claudiu Petrila! Verdict teribil pentru mijlocaş

Rapid, comunicat de ultimă oră despre Claudiu Petrila

Claudiu Petrila s-a accidentat în duelul cu Universitatea Craiova/ Facebook

Rapid a emis un comunicat de ultimă oră despre Claudiu Petrila. Mijlocaşul şi-a aflat verdictul, după accidentarea suferită în duelul cu Universitatea Craiova, din ultima etapă de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrila va lipsi de pe gazon timp de o lună şi jumătate, după cum anunţă giuleştenii în comunicatul oficial.

Rapid, comunicat de ultimă oră despre Claudiu Petrila

Astfel, Claudiu Petrila ar putea reveni pe teren la finalul anului, sau după pauza de iarnă. Mijlocaşul de 22 de ani va rata duelul cu CSA Steaua, din Cupa României, derby-ul cu FCSB, din week-end, şi meciurile cu Sepsi, U Cluj, Botoşani, CFR Cluj (Cupa României), Voluntari şi Petrolul.

La derby-ul cu Farul, programat în ultima etapă din 2023, Claudiu Petrila va avea mai bine de o lună şi jumătate de la accidentare, şi în funcţie de cum se va recupera, acesta ar putea fi apt pentru giuelşteni.

„Claudiu Petrila a suferit o ruptură musculară la mușchiul bicepsului femural și va lipsi de pe gazon aproximativ o lună și jumătate”, a notat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Petrila a scăpat ca prin minune de o operaţie, şi se va recupera la clinica din Belgrad a Marijanei Kovacevic. Conform gsp.ro, mijlocaşul giuleştenilor va avea nevoie de 9-10 şedinţe de tratament la vraciul din Belgrad.

Claudiu Petrila a fost transferat de Rapid de la CFR Cluj la începutul sezonului, sub formă de împrumut. Mijlocaşul a bifat 12 meciuri pentru giuleşteni, reuşind să marcheze patru meciuri, şi să ofere şase pase decisive.

Florin Răducioiu trage un semnal de alarmă pentru Rapid după accidentarea lui Claudiu Petrila

Florin Răducioiu trage un semnal de alarmă pentru Rapid după accidentarea lui Claudiu Petrila. Chiar dacă jocul Rapidului cu Universitatea Craiova l-a impresionat pe Răducioiu, acesta e de părere că giuleştenii ar putea avea probleme după ce nu vor putea conta nici pe tânărul jucător transferat de la CFR Cluj. Rapid e în prezent şi fără Rrahmani.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare rău că Petrila s-a accidentat. E o pierdere foarte mare. Dacă am înțeles bine, e vorba de o accidentare la bicepsul femural. Ar fi o lună și ceva de pauză”, a declarat Florin Răducioiu pentru primasport.ro.

„Vreau să văd următoarele meciuri la Rapid. Să văd cum abordează meciurile Bergodi. Vreau să văd cum se va exprima echipa în următoarele meciuri, dar se pare că are un anumit stil.

Rapid a câştigat în stil tipic italian. S-au apărat foarte bine, foarte concentrat. Pragmatismul trebuie să fie cel mai important. Rapid a înţeles că trebuie să facă puncte, să se apere foarte bine şi cu aceşti jucători de mare viteză să creeze multe ocazii de gol”, a declarat Florin Răducioiu pentru aceeaşi sursă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni Vezi toate știrile
Citește și