Închide meniul
Foto

Rapid – FCSB | Răzvan Onea, intrare tare la Florinel Coman în minutul 4! Cei de pe banca FCSB-ul au cerut cartonaşul roşu. Dragoş Grigore, atac dur asupra lui Compagno

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2023, 21:10

Rapid – FCSB | Răzvan Onea, intrare tare la Florinel Coman în minutul 4! Cei de pe banca FCSB-ul au cerut cartonaşul roşu. Dragoş Grigore, atac dur asupra lui Compagno

Răzvan Onea, intrare dură asupra lui Florinel Coman

Colaj Orange Sport

Rapid – FCSB | Răzvan Onea a avut o intrare tare la Florinel Coman în minutul 4. Cei de pe banca FCSB-ului au explodat şi au cerut direct cartonaşul roşu pentru fundaşul dreapta al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un primul duel tare al derby-ului din Giuleşti a fost în minutul 4. Răzvan Onea a avut o intrare energică asupra lui Coman, iar cei de la FCSB i-au cerut lui Horaţiu Feşnic să îl elimine pe jucătorul Rapidului.

Rapid – FCSB | Răzvan Onea, intrare tare la Florinel Coman în minutul 4

Horaţiu Feşnic a decis să îi arate doar cartonaşul galben jucătorului de la Rapid. Mai mult, arbitrul i-a arătat cartonaşul galben şi lui Billel Omrani, care a protestat vehement. Florinel Coman şi-a revenit după ce a primit îngrijiri medicale.

În minutul 28, Dragoş Grigore a luat şi el cartonaşul galben, după o intrare tare la Compagno. Faza s-a verificat şi în camera VAR pentru a se stabili dacă Dragoş Grigore ar fi meritat mai mult decât cartonaşul galben.

Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB

Atmosferă incendiară în Rapid – FCSB! Meciul a început cu 7 minute de întârziere din cauza spectacolului pirotehnic făcut de fanii giuleșteni. Meciul are o importanță aparte pentru ambele echipe. FCSB are șansa de a trece peste CFR Cluj în clasament, în timp ce Rapid caută să se apropie de echipele fruntașe.

Reclamă

„Centralul” Horațiu Feșnic nu a putut da drumul la meci la ora 20:30, așa cum era programat, fumul cauzat de spectacolul pirotehnic din tribună făcând imposibil acest lucru.

După 7 minute de întârziere însă, derby-ul dintre Rapid și FCSB a început, într-o atmosfera incendiară pe stadionul din Giulești.

FCSB are doar 600 de spectatori la derby

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

Reclamă 4 / 0/3

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

„Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și