Închide meniul

Rapid, la un pas să dea lovitura! Una dintre vedetele echipei e gata să se transfere şi să joace în Champions League

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 16:31

Reclamă
Rapid, la un pas să dea lovitura! Una dintre vedetele echipei e gata să se transfere şi să joace în Champions League

Rapid, la un pas să dea lovitura! Una dintre vedetele echipei e gata să se transfere şi să joace în Champions League

Jucătorii de la Rapid, la finalul unui meci/ Profimedia

Rapid e la un pas să dea lovitura şi să-şi vândă una dintre vedetele echipei. Ermal Krasniqi este dorit cu insistenţă de Sparta Praga, campioana Cehiei oferind suma de două milioane de euro în schimbul semnăturii mijlocaşului kosovar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu ar urma astfel să dea lovitura, în această vară. Acţionarul majoritar al giuleştenilor l-a transferat pe Ermal Krasniqi în iarnă, de la CFR Cluj, plătind în schimbul său suma de un milion de euro.

Rapid, la un pas să dea lovitura

Conform presei din Cehia, Sparta Praga este aproape să ajungă la un acord cu Rapid pentru transferul lui Ermal Krasniqi. Campioana Cehiei oferă suma de două milioane de euro, pentru a obţine semnătura mijlocaşului kosovar de 25 de ani.

Ermal Krasniqi este astfel la un singur pas să plece de la Rapid, după doar o jumătate de sezon petrecută în Giuleşti. Mijlocaşul a bifat 17 meciuri la formaţia de sub Grant, reuşind să marcheze şase goluri şi să ofere trei pase decisive.

Albion Rrahmani, golgheterul Rapidului, este şi el aproape să plece de la echipă, în această vară. Atacantul koovar este dorit atât de Sparta Praga, echipă care insistă pentru Ermal Krasniqi, dar şi de rivala cehilor din oraş, Slavia Praga.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă Ermal Krasniqi se va transfera la Sparta Praga, mijlocaşul ar urma să evolueze alături de cehi în Champions League. Rapid, de cealaltă parte, a încheiat sezonul pe locul şase şi nu va evolua în preliminariile competiţiilor europene.

Primele plecări de la Rapid, după venirea lui Neil Lennon

S-au anunţat primele plecări de la Rapid, după venirea lui Neil Lennon. Adrian Iencsi şi Dragoş Grigore s-au despărţit de giuleşteni, anunţul oficial fiind făcut cu puţin timp în urmă.

Adrian Iencsi nu va mai face parte din staff-ul Rapidului, după venirea lui Neil Lennon. Antrenorul nord-irlandez şi-a adus proprii membrii ai staff-ului, Iain Brunskill fiind noul tehnician secund, în timp ce Andy Liddell va fi preparatorul fizic al giuleştenilor.

Reclamă

„Îi mulțumim lui Adi pentru toată dedicarea și profesionalismul de care a dat dovadă”, a anunţat Rapid, pe contul oficial de Facebook.

De cealaltă parte, Dragoş Grigore s-a despărţit de Rapid după trei sezoane petrecute în Giuleşti. În sezonul precedent, fundaşul central de 37 de ani a fost mai mult rezervă, bifând doar patru partide, în toate competiţiile.

Clubul nostru s-a despărțit de Dragoș Grigore (37), fundașul venit la Rapid în vara anului 2021.

„Grig” a fost un model de profesionalism, astfel încât îi mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună de-a lungul ultimilor trei ani!”, au mai transmis giuleştenii.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și