Închide meniul

Rapid negociază transferul lui Sergi Enrich, atacant cu șase sezoane în La Liga

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iunie 2022, 16:53

Rapid negociază transferul lui Sergi Enrich, atacant cu șase sezoane în La Liga

Sergi Enrich, dorit de Rapid

Sergi Enrich, într-un meci pentru Eibar / Profimedia

Rapid e interesată de transferul lui Sergi Enrich (32 de ani), care a evoluat timp de șase sezoane în tricoul lui Eibar, în La Liga. Echipa lui Adrian Mutu vrea să dea marea lovitură pe piața transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid vrea neapărat să aducă un atacant în această fereastră de mercato, iar giuleștenii au pus ochii pe un golgheter din Spania, anunță playsport.ro. Echipa lui Adrian Mutu negociază cu Sergi Enrich.

Rapid negociază transferul lui Sergi Enrich

Enrich, 32 de ani, a jucat timp de șase ani în La Liga, la Eibar, perioadă în care a reușit 34 de goluri și 25 de assist-uri în aproape 200 de partide. A înscris, printre altele, împotriva „giganților” Real Madrid și Atletico Madrid.

Enrich a jucat în ultimul sezon pentru Ponferradina, în Segunda Division, unde a fost coleg cu românul Alexandru Pașcanu. Atacantul dorit de Rapid a avut șase goluri și cinci assist-uri în stagiunea precedentă.

În prezent, Sergi Enrich e cotat la 1,5 milioane de euro. El va deveni liber de contract la 1 iulie, când se va despărți de Ponferradina. Pe lângă Rapid, și Real Oviedo ar fi interesată de Enrich, scrie presa din Spania.

Reclamă

Mallorca, Huelva, Alcorcon, Numancia, Eibar și Ponferradina sunt echipele pentru care Sergi Enrich a evoluat de-a lungul carierei.

Sergi Enrich, condamnat pentru răspândirea unui video compromițător

În ianuarie 2021, Sergi Enrich a fost implicat într-un scandal sexual. Alături de un fost coechipier, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru difuzarea unui video cu conţinut sexual în care apar alături de o tânără.

Potrivit verdictului pronunţat de un judecător din oraşul San Sebastian, cei doi fotbalişti au fost găsiţi vinovaţi de „dezvăluirea unor date personale cu caracter sexual”. Tânăra a consimţit să participe la aceste jocuri erotice. Dar nu a acceptat ca ele să fie filmate şi difuzate.

Reclamă 4 / 0/3

Faptele au fost comise în anul 2016. Acest video, care a circulat mult pe reţelele de socializare în luna octombrie a acelui an, a determinat-o pe tânără să depună plângere.

Victor Angelescu a anunțat noi transferuri la Rapid

Rapid este una dintre cele mai active echipe din Liga 1, în privinţa transferurilor. După venirea lui Dan Şucu la conducerea clubului, „giuleştenii” au anunţat transferurile lui Florin Ştefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu și Paul Iacob.  Victor Angelescu a declarat că echipa încă mai are nevoie de întăriri.

„Ne bucurăm că am reușit să aducem acești jucători, am avut un plan destul de bun și am început devreme negocierile. Până acum, ne-a ieșit, am adus jucătorii pe care ni-i doream. Teoretic, mai avem două posturi pe care vrem jucători. E sigur că ne dorim un atacant, sunt mai multe discuții.

Am anunțat că bugetul va fi în jur de 7 milioane de euro. Obiectivul este play-off-ul. Sepsi are un buget considerabil și au făcut lucrurile OK. Luăm în calcul și Farul, UTA pentru play-off. Cea mai bună echipă are cinci titluri la rând, nu trebuie să o mai spun eu. CFR Cluj are prima șansă”, a declarat Victor Angelescu, pentru Pro Arena.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și