Închide meniul

Rapid, ofertă pentru Constantin Grameni de la Farul! Câţi bani pot intra în conturile clubului lui Gică Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2023, 13:23

Rapid, ofertă pentru Constantin Grameni de la Farul! Câţi bani pot intra în conturile clubului lui Gică Hagi

Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer:

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci / Profimediaimages

Rapid a făcut o ofertă pentru Constantin Grameni de la Farul. Mijlocaşul de 20 de ani de la noua campioană a României este dorit de Adi Mutu la echipa din Giuleşti. Gică Hagi poate obţine o sumă importantă pentru una dintre „perlele” lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul descoperit de Gică Hagi la academia lui a contriuit la titlul obţinut de Farul. A marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive în cele 29 de meciuri din Liga 1 în care a jucat.

Rapid, ofertă pentru Constantin Grameni de la Farul

Potrivit digisport.ro, şefii Rapidului insistă pentru Grameni şi au făcut o ofertă de un milion de euro. A u pus şi o condiţie, în încercarea de a primi cât mai repede un răspuns la propunerea făcută. Gică Hagi are o lună la dispoziţie să anunţe dacă acceptă oferta.

Adi Mutu a cerut să aibă tot lotul complet până la începutul pregătirii de vară. Rapid i-a „suflat” deja Farului un jucător. Este vorba despre tânărul de 19 ani, Omar El Sawy, care a semnat deja cu gruparea din Giuleşti.

Au fost două cluburi care îl voiau pentru Omar, Farul Constanța și Rapid București. Din partea clubului am considerat varianta Constanța mai atractivă, însă în cazul unui transfer nu este suficient ca echipele să se pună de acord, trebuie luată în calcul și părerea jucătorului. Pentru academia noastră, jucătorul este pe primul loc, așa că i-am ascultat părerea, iar acesta, după ce s-a consultat cu familia, a spus da ofertei Rapidului.

Reclamă

Pe lângă faptul că este un talent fotbalistic, Omar este și un tânăr respectabil. Îi dorim mult succes și în acest demers!”, a declarat președintele lui Csikszereda, Zoltan Szondy, citat de site-ul formaţiei din Miercurea Ciuc.

Constantin Grameni este noul transfer pe care încearcă să îl grăbească rapidiştii, mai ales că Adi Mutu are ca obiectiv câştigarea titlului. Mijlocaşul lui Hagi are deja mai multe convocări la naţionalele de juniori şi tineret ale României. Are o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Victor Angelescu, anunţ despre transferul lui Iulian Cristea la Rapid

Victor Angelescu a confirmat interesul pentru fundaşul care recent a plecat de la rivala FCSB. Angelescu a mai dezvăluit că se poartă negoceri cu mai mulţi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Acţionarul alb-vişiniilor a mărturisit că Iulian Cristea se află pe lista de transferuri de la Rapid, fiind un jucător, valoros, pe placul lui Adrian Mutu şi al lui Daniel Niculae.

„Am început campania de transferuri. Iulian Cristea este un jucător interesant, dar vom vedea. Decizia va fi luată cu staff-ul, cu Adi (n.r. – Adrian Mutu), cu Nico (n.r. – Daniel Niculae). Este un jucător interesant!

5-6 transferuri avem în acest moment în plan. În mare parte sunt jucători români, dar sunt și străini cu care negociem. Este greu să iei jucători români fără sume de transfer. Avem deja discuţii, o să vedeţi în viitor.

În cazul lui Iulian Cristea, dacă ajunge la noi sau în altă parte… este un jucător extrem de valoros, a jucat la echipa naţională. Este un jucător bun, important, noi ne axăm pe acest tip de jucători. Normal că pe majoritatea nu poţi să îi iei decât cu bani”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Recomandări
  • Constantin Grameni a fost ofertat de Rapid
  • Suma pe care o poate încasa Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și