Închide meniul
VIDEO

Rapid şi-a prezentat noul echipament! Cum arată tricourile pe care le vor îmbrăca jucătorii lui Adi Mutu

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2022, 13:38

Rapid şi-a prezentat noul echipament! Cum arată tricourile pe care le vor îmbrăca jucătorii lui Adi Mutu

Adrian Mutu

Adrian Mutu, pregătit pentru un nou sezon la Rapid / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru

  • Cum arată echipamentul Rapidului pentru sezonul 2022-2023
  • Imagini spectaculoase cu cele trei tricouri

Rapid şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2022/2023, care va începe în această săptămână. Giuleştenii au un start de campionat teribil. În primele trei etape vor juca cu echipele care s-au clasat pe podium, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipamentul pentru sezonul 99„, a fost anunţul făcut de alb-vişinii. Aceştia vor avea pe piept un nou sponsor. Este vorba de firma deţinută de Dan Şucu, milionarul român care a preluat 50% din acţiunile clubului.

Rapid şi-a prezentat noul echipament

Rapid și-a prezentat echipamentul pentru noul sezon, 2022/2023. Noutățile față de sezonul trecut sunt reprezentate de apariția noului sponsor, același folosit și la stadionul Giulești, dar și de tricourile de portari, cu un design diferit față de sezonul trecut.

Reclamă

De asemenea, și în acest sezon tricolorul va fi prezent pe echipamentul Rapidului, acesta fiind regăsit pe spatele tricourilor, în zona gâtului.

În anul pregătirii pentru sezonul centenar, cel de-al treilea echipament va fi tot violet, culoarea folosită de Rapid în primii ani de istorie„, au fost mesajul care a însoţit clipul special pregătit de Rapid pentru lansarea noului echipament.

Reclamă

Clubul din Grant tocmai a plătit datoria către Julio Cesar, în valoare de 600.000 de euro. Echipa patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu așteaptă permisiunea FIFA să legitimeze jucătorii aduși în această vară.

RAPID A PLĂTIT BANII CĂTRE JULIO CESAR

Demersurile clubului nostru din fața Tribunalului Federal Elvețian, având ca scop anularea deciziei TAS din cauza Julio Cesar, continuă.

Reclamă 4 / 0/3

Însă, deoarece soluționarea acestei căi de atac nu se mai poate face până la începerea campionatului, conducerea împreună cu acționarii au decis să nu mai lase activitatea sportivă din cadrul clubului să fie afectată de această problemă exclusiv juridică.

Astfel, în cursul zilei de vineri au fost achitate datoriile fostului club Rapid către Julio Cesar, FIFA acordând un termen scurt pentru confirmarea plăților, urmând a ridica interdicția de a legitima jucători în cursul acestei săptămâni.

Odată cu definitivarea legitimării noilor jucători, clubul nostru nu va mai face alte comentarii pe această temă, decât după soluționarea definitivă a cauzei”, a anunțat Rapid.

Giuleştenii pot da marea lovitură cu Rareș Ilie

Rapid poate da marea lovitură cu Rareș Ilie. ”Perla” giuleștenilor este dorită în Franța, de Nice, iar patronul Victor Angelescu a oferit ultimele detalii despre transferul acestuia.

Crescut la academia Rapidului, Rareș Ilie a fost promovat la prima echipă în sezonul 2020/2021, pe vremea când giuleștenii se aflau în Liga a 2-a. În ultimii doi ani, mijlocașul de 19 ani a marcat 9 goluri și a oferit 12 assist-uri în 60 de apariții pentru trupa de sub Grant.

Singurul lucru pe care putem să îl spunem e că avem mai multe cluburi interesate de el. În funcție de negocieri vom vedea dacă vom ajunge la o sumă care să ne convină. Dacă nu, va rămâne la Rapid.

Suntem în discuții cu niște cluburi destul de mari din afară. Sunt cluburi din primele 4-5 campionate din Europa”, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”