Închide meniul

Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2024, 14:25

Reclamă
Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

Rapid, în meciul cu Maribor / Facebook Rapid

Rapid a obţinut o victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a învins-o cu 4-0 pe vicecampioana Sloveniei, NK Maribor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hasani a reuşit o „dublă”, marcând în minutele 24 şi 48. Celelalte goluri ale giuleştenilor au fost marcate de Jambor (min. 67) şi G. Gheorghe (min. 86).

Rapid, victorie la scor în ultimul amical al verii! Echipa giuleşteană a spulberat vicecampioana Sloveniei!

Rapid a început meciul cu Maribor cu următoarea formulă:

  • Aioani – Manea, Blazek, P. Iacob – Braun, Hasani, Kait, Oaidă, Borza – Papeau, Rrahmani

Timotej Jambor, transferat în această vară de către giuleşteni, a marcat după 10 minute de la intrarea în teren. În minutul 57 al meciului, antrenorul Neil Lennon a schimbat 5 jucători.

Au intrat Jambor, Emmers, Burmaz, Micovschi, Petrila şi au ieșit Papeau, Rrahmani, Hasani, Borza, Braun.

Reclamă
Reclamă 4

Încheiem seria meciurilor de verificare cu o victorie categorică, 4-0, contra vicecampioanei Sloveniei, NK Maribor.

Florent Hasani (24, 49), Timotej Jambor (67), Gabriel Gheorghe (86).

Toți cei trei marcatori ai Rapidului au punctat pentru prima dată în alb-vișiniu!”, a transmis Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Programul primelor două etape din Liga 1! Când se joacă CFR – Dinamo și Rapid – CFR

LPF a anunţat programul primelor două etape din Liga 1! CFR va avea două meciuri tari în primele două runde din noul sezon.

Ardelenii lui Dan Petrescu vor întâlni Dinamo în prima etapă a Ligii 1, duminică, de la ora 19:00. În etapa a doua, fotbaliştii lui Dan Petrescu vor juca în deplasare cu Rapid, sâmbătă, de la 21:30. Ambele partide vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Etapa 1 din Liga 1

Vineri, 12 iulie

  • 18:30 Farul – Unirea Slobozia
  • 21:30 Hermannstadt – Universitatea Craiova

Sâmbătă, 13 iulie

  • 17:00 Sepsi -Poli Iași
  • 19:15 UTA -Rapid
  • 22:00 FCSB -U Cluj

Duminică, 14 iulie

  • 19:00 CFR -Dinamo

Luni, 15 iulie

  • 18:30 FC Botoșani-Otelul
  • 21:30 Petrolul -Gloria Buzău

Etapa a 2-a din Liga 1

Vineri, 19 iulie 

Sâmbătă, 20 iulie

Duminică, 21 iulie

Luni, 22 iulie 

Neil Lennon a fost prezentat oficial la Rapid în luna mai

Neil Lennon a fost prezentat oficial ca antrenor al Rapidului în luna mai. Nord-irlandezul are contract cu giuleştenii până în vara lui 2026.

„Sunt noul antrenor al Rapidului, lucru care mă face să mă simt foarte mândru și entuziasmat de această nouă provocare. Sper să fac performanță cu Rapid. Am vorbit cu Victor Angelescu, cu domnul Șucu și cu Daniel Sandu, am avut numeroase discuții despre viitorul clubului și direcția în care vor să ducă clubul. Astfel, a fost o decizie foarte ușor de luat pentru mine. Sunt foarte entuziasmat. Este o provocare cu totul nouă pentru mine, una pe care o aștept cu nerăbdare. Aștept să cunosc jucătorii și, bineînțeles, să construiesc o echipă. Voi da tot ce am mai bun pentru a face performanță cu Rapid.

Nu am vorbit cu niciun român înainte de a lua această decizie. Pe parcursul carierei mele, am întâlnit câțiva jucători și antrenori români, chiar am antrenat Celtic împotriva unei echipe din România, dar, în urma discuțiilor cu conducerea, care a încercat să mă convingă să vin aici, a fost o decizie ușor de luat. Sunt plăcut impresionat de principiile pe care le-am găsit aici, de etica clubului și de planurile de viitor ale conducerii, care dorește să ducă clubul la următorul nivel.

Știu despre Rapid de foarte mult timp. Am fost născut în anii 70, a urmat o perioadă extraordinară pentru fotbalul din România. Știu toți jucătorii care au jucat pentru naționala României, în mod special cei din anii 90, erau o echipă spectaculoasă și au inspirat următoarele generații de fotbaliști. Mă bucur să văd România calificată la EURO, este un bun început. Eu îmi doresc să fac performanță cu Rapid și să aduc clubul înapoi pe hartă”, declara Neil Lennon la prezentarea oficială.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și