Închide meniul

Raul Rusescu laudă ultima mutare făcută de Gigi Becali la FCSB: „E un câştig imens”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iunie 2024, 17:05

Reclamă
Raul Rusescu laudă ultima mutare făcută de Gigi Becali la FCSB: „E un câştig imens

Raul Rusescu laudă ultima mutare făcută de Gigi Becali la FCSB

Raul Rusescu, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Raul Rusescu laudă ultima mutare făcută de Gigi Becali la FCSB! Fostul fotbalist e entuziasmat după ce Marius Ştefănescu a devenit jucătorul „roş-albaştrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, declara că nu îl va vinde pe Marius Ştefănescu la FCSB nici pentru 10 milioane de euro. În cele din urmă, Dioszegi s-a răzgândit şi a acceptat să îl cedeze pe Ştefănescu la FCSB.

Raul Rusescu laudă ultima mutare făcută de Gigi Becali la FCSB: „E un câştig imens”

Marius Ștefănescu este un câștig imens pentru FCSB. Să nu uităm că este un jucător care în ultimele 2-3 sezoane a marcat constant, a fost mai mereu decisiv. Este un jucător foarte bun și este de departe cel mai important transfer, până în momentul de față, făcut de Steaua (n.r: FCSB).

Ștefănescu a venit pe un post unde jucătorii de la FCSB nu au dat randamentul așteptat. Este posibil să fie cel mai important transfer al verii pentru Steaua (n.r: FCSB). Prețul corect pentru Ștefănescu este cel plătit de club, 1,3 milioane de euro sunt bani buni.

Este o diferență mare între el și restul jucătorilor de la FCSB care au jucat în banda dreaptă: cifre mai bune, implicare în joc mai multă, personalitate în teren. Mă bucură acest transfer, mă bucur pentru jucător și mă bucur pentru Steaua (n.r: FCSB)”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană a venit pe pagina de Facebook a clubului condus de Gigi Becali. Patronul susţine că a plătit în jur de 1.3 milioane de euro pentru fostul jucător de la Sepsi.

Jucătorul de 25 de ani va ajunge direct în cantonamentul din Olanda. Acesta este al treilea transfer anunţat oficial de FCSB, după cele ale lui Kiki şi Daniel Popa.

„Bine ai venit, Marius Ștefănescu! FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK.

Reclamă

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a campioanei.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile despre cum a ajuns Marius Ştefănescu la FCSB

Laszlo Dioszegi a venit cu dezvăluiri incredibile despre modul prin care Marius Ştefănescu a ajuns la FCSB. Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe a recunoscut ce s-a întâmplat la negocieri şi regretă declaraţiile oferite la începutul acestui an.

În momentul în care Ştefănescu a primit acuzaţii dure de la Dan Şucu, Dioszegi a anunţat că niciodată nu îl va lăsa la FCSB. „Îi transmit domnului Becali că eu sunt un secui care dacă zice ceva, nu-și schimbă niciodată părerea. Nici pentru 10 milioane de euro”, spunea conducătorul grupării din Sfântu Gheorghe.

În cele din urmă, Gigi Becali a reuşit să îl transfere pe Ştefănescu la campioana României pentru 1.3 milioane de euro. Laszlo Dioszegi a dezvăluit că nu a avut de ales şi că mijlocaşul de 25 de ani l-a anunţat că se retrage din fotbal dacă nu este lăsat la FCSB. Au fost făcute presiuni şi de staff-ul tehnic.

„Recunosc că am greşit flagrant

Vă daţi seama ce nopţi şi ce zile am avut. De vreun an ştim că Ştefănescu vrea să plece de la noi. Noi nu ştiam unde vrea să plece, dar mi-a spus că vrea să plece la o echipă mai mare decât noi. Eu am aşteptat oferte, dar din păcate nu a venit nimic la noi.

Chiar regret şi recunosc că am greşit… nu am crezut tot ce s-a vehiculat în acel moment în presă, despre cartonaşele galbene. Eu trebuia să apăr jucătorul şi să apăr clubul. Noi avem o zicală, primul este clubul, al doilea este echipa de fotbal şi al treilea sunt jucătorii individual.

Nu vreau să am îndoieli, dar pot să spun că poate m-am înşelat eu. Nu trebuia să iau apărarea jucătorului şi să fac o astfel de declaraţie. Dacă jucătorul vrea să plece, prin orice mijloace, poate să plece. Noi degeaba avem contract.

Antrenorul m-a implorat să-l las să plece. Jucătorul mi-a spus că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, mai bine se lasă de fotbal. Vă daţi seama ce simt eu acum în inima mea.

Eu i-aş spune un singur lucru lui Ştefănescu: ‘Nu banii sunt cel mai important lucru în viaţă’. Eu recunosc că am greşit flagrant”, a spus Dioszegi, citat de digisport.ro.

 

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:46

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

17:39

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 1-2. Revenire spectaculoasă a ucrainenilor, după ce au fost conduşi! Shaparenko şi Yaremchuk au marcat

17:30

VIDEOPaul Aron, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 2 din Spania! Cursa de sprint e sâmbătă (15:15, AntenaPLAY)

17:27

FotoRomânia – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

16:35

VIDEOChristian Mansell, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3 din Spania! Sprintul e sâmbătă (11:40, AntenaPLAY)

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și