Închide meniul

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2024, 15:13

Reclamă
Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană

Marius Ştefănescu a fost prezentat oficial de FCSB

Profimedia

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană a venit pe pagina de Facebook a clubului condus de Gigi Becali. Patronul susţine că a plătit în jur de 1.3 milioane de euro pentru fostul jucător de la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 25 de ani va ajunge direct în cantonamentul din Olanda. Acesta este al treilea transfer anunţat oficial de FCSB, după cele ale lui Kiki şi Daniel Popa.

„Bine ai venit, Marius Ștefănescu! FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi OSK.

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina de Facebook a campioanei.

Reclamă
Reclamă 4

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri incredibile despre cum a ajuns Marius Ştefănescu la FCSB

Laszlo Dioszegi a venit cu dezvăluiri incredibile despre modul prin care Marius Ştefănescu a ajuns la FCSB. Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe a recunoscut ce s-a întâmplat la negocieri şi regretă declaraţiile oferite la începutul acestui an.

În momentul în care Ştefănescu a primit acuzaţii dure de la Dan Şucu, Dioszegi a anunţat că niciodată nu îl va lăsa la FCSB. „Îi transmit domnului Becali că eu sunt un secui care dacă zice ceva, nu-și schimbă niciodată părerea. Nici pentru 10 milioane de euro„, spunea conducătorul grupării din Sfântu Gheorghe.

Reclamă

În cele din urmă, Gigi Becali a reuşit să îl transfere pe Ştefănescu la campioana României pentru 1.3 milioane de euro. Laszlo Dioszegi a dezvăluit că nu a avut de ales şi că mijlocaşul de 25 de ani l-a anunţat că se retrage din fotbal dacă nu este lăsat la FCSB. Au fost făcute presiuni şi de staff-ul tehnic.

„Vă daţi seama ce nopţi şi ce zile am avut. De vreun an ştim că Ştefănescu vrea să plece de la noi. Noi nu ştiam unde vrea să plece, dar mi-a spus că vrea să plece la o echipă mai mare decât noi. Eu am aşteptat oferte, dar din păcate nu a venit nimic la noi.

Chiar regret şi recunosc că am greşit… nu am crezut tot ce s-a vehiculat în acel moment în presă, despre cartonaşele galbene. Eu trebuia să apăr jucătorul şi să apăr clubul. Noi avem o zicală, primul este clubul, al doilea este echipa de fotbal şi al treilea sunt jucătorii individual.

Nu vreau să am îndoieli, dar pot să spun că poate m-am înşelat eu. Nu trebuia să iau apărarea jucătorului şi să fac o astfel de declaraţie. Dacă jucătorul vrea să plece, prin orice mijloace, poate să plece. Noi degeaba avem contract.

Antrenorul m-a implorat să-l las să plece. Jucătorul mi-a spus că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, mai bine se lasă de fotbal. Vă daţi seama ce simt eu acum în inima mea.

Eu i-aş spune un singur lucru lui Ştefănescu: ‘Nu banii sunt cel mai important lucru în viaţă’. Eu recunosc că am greşit flagrant”, a spus Dioszegi, citat de digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și