Închide meniul

Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul: „Poate deveni unul dintre cursanţii Şcolii de Antrenori!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2023, 18:08

Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul: „Poate deveni unul dintre cursanţii Şcolii de Antrenori!

Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali

Colaj Hepta

Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a făcut gluma zilei în fotbalul românesc şi a spus că Gigi Becali se poate înscrie la cursurile Şcolii de Antrenori dacă doreşte acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut titlul şi în acest sezon, iar una din cauze ar fi imixtiunile lui Gigi Becali în activitatea antrenorilor.

Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul

„(n.r. gluma că ar trebui desființată Școala de Antrenori dacă ia FCSB titlul) Se pare că nu am fost puși în această situație, iar domnul Becali poate fi unul dintre cursanții Școlii de Antrenori în viitor, dacă își dorește, bineînțeles, asta sub formă de glumă”, a spus Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă.

Răzvan Burleanu a dezvăluit şi ce ar trebui să facă Gigi Becali pentru a putea câştiga titlul în Liga 1.

„FCSB și CFR Cluj sunt două povești diferite. În ceea ce privește FCSB, cu siguranță după acest insucces, conducerea clubului ne așteptăm să aibă capacitatea de a interveni și de a-și modifica probabil abordarea pentru sezoanele următoare, astfel încât să se poată lupta cu adevărat la titlu, pentru că la finalul zilei acesta pare să fi fost obiectivul pentru FCSB în acest an, în timp ce la CFR Cluj cred că clubul trece printr-o perioadă de restructurare. Sunt încrezător că CFR Cluj va avea capacitatea să revină în ceea ce privește performanța sportivă și cea financiară”, a mai spus preşedintele FRF.

Reclamă

Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Elias Charalambous

Gigi Becali a anunțat care este antrenorul de la FCSB din sezonul viitor. Patronul roș-albaștrilor a semnat prelungirea contractului cu Elias Charalambous, dar i-a înjumătățit salariul.

În momentul în care a ajuns la FCSB, cipriotul avea un salariu de 5.000 de euro, astfel că, după spusele lui Becali el va câștiga doar 2.500 de euro, un salariu mic pentru pretențiile roș-albaștrilor.

”Am semnat cu Charalambous astăzi prelungire. Pe încă un an. (n.r. salariul) L-am făcut la jumate. Am zis că micșorez totul. Academie fac. Unde erau cheltuieli nefondate le-am restrâns numai că aici e altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Aici înseamnă investiția în jucători ca să întărim echipa. Vreau la anul să câștig campionatul fără nicio emoție. Vreau să se bată toți în play-off pentru locul 2. Să-ți spun un lucru. Să luăm și partea plină. Locul 1 și locul 2, machedoni amândoi. Au valoare”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Elias Charalambous, criticat de Dumitru Dragomir

Elias Charalambous a fost criticat de Dumitru Dragomir pentru comportamentul pe care îl are în timpul meciurilor. Fostul șef de la Ligă susține că antrenorul din acte nu se identifică cu brandul lui Gigi Becali. Mitică a avut și un derapaj legat de modul în care se îmbracă cipriotul.

”Ca să atrag atenția celor de la FCSB, Steaua e un brand extraordinar al acestei țări și îl reprezintă pe unul dintre cei mai mari miliardari ai României. Băi, frate, să îl îmbrace pe Charalambous ăsta.

Să-i dea niște pantaloni cum trebuie, că nu se poate așa ceva. Să fii îmbrăcat așa la un asemenea meci? Parcă era dat de pomană tot de pe el.

Și făcea numai așa… mai spui, mai faci, dar ce înseamnă asta, parcă era o sperietoare! Ăsta e un brand de țară, nu e neapărat al lui Gigi Becali, e un brand de țară.

A fost de râsul lumii, nu și-au dat seama. Ca să fii antrenor la Steaua trebuie să fii impecabil. Nu i-ai văzut pe marii antrenori ai lumii cum vin îmbrăcați? Ți-e mai mare dragul de ei”, a spus Dragomir, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă
Recomandări
  • Răzvan Burleanu râde de Gigi Becali după ce FCSB a pierdut titlul
  • Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a făcut gluma zilei în fotbalul românesc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și