Închide meniul

Răzvan Zăvăleanu sfătuit să declare falimentul după Unirea Slobozia – Dinamo 5-0: „Vor lua doar de la 5 goluri în sus. Să încheie activitatea!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2022, 16:31

Răzvan Zăvăleanu sfătuit să declare falimentul după Unirea Slobozia – Dinamo 5-0: „Vor lua doar de la 5 goluri în sus. Să încheie activitatea!

Răzvan Zăvăleanu sfătuit să declare falimentul după Unirea Slobozia - Dinamo 5-0

Suporterii lui Dinamo, în timpul barajului cu Universitatea Cluj / Antena Sport

  • Dinamo a primit cinci goluri de la Unirea Slobozia
  • Răzvan Zăvăleanu, sfătuit să declare falimentul lui Dinamo

Răzvan Zăvăleanu este sfătuit să declare falimentul lui Dinamo după umilinţa suferită de „câini” cu Unirea Slobozia, scor 0-5. Administratorul judiciar al grupării din Ştefan cel Mare a primit un mesaj incredibil de la fostul conducător al clubului, Constantin Anghelache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lui Zăvăleanu i se cere să nu se mai joace cu speranţele fanilor. Anghelache este sigur că, mai devreme sau mai târziu, se va ajunge la faliment. Totuşi, acesta se teme că actualii jucători rămaşi la Dinamo ar putea retrograda chiar şi în Liga 3.

Răzvan Zăvăleanu sfătuit să declare falimentul după Unirea Slobozia – Dinamo 5-0

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului. Problemele de la club sunt uriaşe, iar rezultatul din amicalul cu Unirea Slobozia vorbeşte de la sine.

Reclamă

Eu îi transmit lui Zăvăleanu să înceteze să îi mai chinuie cu speranțe pe suporteri. El nu mai poate să gestioneze sub nicio formă nici planul de insolvență din cauza datoriilor acumulate în ultimele două-trei luni. În fața judecătorilor și-a asumat un plan. De unde o să scoată el și acele câteva sute de mii de euro de care ne vorbește acum? Cine este nebun să i le dea și să investească la Dinamo? Să nu se mai bată cu pumnul în piept că a plătit el din buzunarul lui salariile, că a plătit doar câteva mii de lei pe la copiii ăia cu salarii micuțe. I-a fost frică că îi va pierde și pe ei.

A făcut acest gest din disperare, iar alți bani de salarii și de performanță nu mai are de unde să scoată că nu o să îi dea nimeni. Ce ați văzut acum la Slobozia asta este realitatea sportivă și asta este valoarea actualului lot de la Dinamo. Aici nu mai e vorba de faliment, că oricum acolo se vor îndrepta sută la sută. Este vorba strict de valoarea sportivă a actualului lot. Zăvăleanu a făcut o generație, cea care a retrogradat în Liga 2, dar eu mă întreb dacă oare el vrea să facă o și altă generație care retrogradează și în Liga 3?

Reclamă

Constantin Anghelache: „Să pună punct umilinţelor. Aşa nu se mai poate!”

Nu poate să trimită Dinamo de azi pe stadioanele din Liga 2 cu lotul ăsta de jucători, că de la 5 în sus își vor lua prin toate meciurile. Dacă ține la numele Dinamo, ca să pună punct umilințelor, atunci să încheie activitatea că așa nu se mai poate.

Dinamo nu poate să fie umilită în Liga 2 de nu știu eu ce echipă de pe la țară. Suporterii vor veni după ei la meciuri, cum credeți că se vor simți când vor vedea că vor lua doar de la 5 în sus?

Pe plan sportiv o vor lua pe urma Astrei și vor retrograda în Liga 3 dacă vor continua activitatea. Nu au nimic, jucători buni nu pot aduce, iar un antrenor sănătos la cap nu are cum să se bage la un proiect sortit eșecului încă de la început”, a spus Constantin Anghelache pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ekolo (minutul 30), Golda (44), Silaghi (52), Rus (69) şi Afalna (87) au marcat în amicalul împotriva lui Dinamo, în faţa a aproape 400 de fani. Este al doilea eşec consecutiv pentru gruparea din Ştefan cel Mare, care se pregăteşte de Liga 2.

Nu vă e rușine? Nu săriți la cap?”, s-a enervat Ionel Augustin, omul care-l ajută pe Iulian Mihăescu în pregătirea jucătorilor de la Dinamo, de pe margine, potrivit gsp.ro. De asemenea, fanii prezenţi s-au enervat, iar în minutul 90 au strigat „Opriți măcelul!”.

Echipa de start a lui Dinamo: Fara – Amzăr, Ehmann, Patriche, Demici – Țone, Roșu – Lazăr, Gavrilă, Bordușanu – D. Dinu
Rezerve: Eșanu, Oncescu, Ionescu, Dudea, Chilili, Zamfir, Crețu, A. Bani, Moura, Florescu, Măgureanu, Ioniță, Șutru
Antrenor: Iulian Mihăescu

FC Dinamo, retrogradată în premieră în Liga a 2-a poate ajunge să fuzioneze cu o altă echipă! Anunțul răsunător din „Ștefan cel Mare” a fost făcut de președintele CS Dinamo, Ionuț Popa. Invitat la emisiunea as.ro LIVE, Popa a dezvăluit că se află în discuții cu Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al FC Dinamo, pentru a forma o singură echipă.

Dinamo poate ajunge să fuzioneze

În prezent, în fotbalul românesc există 3 echipe cu numele „Dinamo”: FC Dinamo, din Liga a 2-a, CS Dinamo, din Liga a 3-a, și ACS FC Dinamo, din Liga a 4-a, deținută de Nicolae Badea.

Invitat la emisiunea as.ro LIVE, Ionuț Popa a dezvăluit că se pregătește fuziunea dintre FC Dinamo și CS Dinamo. Președintele lui CS Dinamo a explicat că el și colegii săi au o relație bună cu Răzvan Zăvăleanu, cel care se află în prezent la conducerea lui FC Dinamo, pe postul de administrator judiciar.

Ionuț Popa este conștient că, dacă va promova în Liga a 2-a, CS Dinamo se va lovi de aceeași problemă cu care se confruntă în prezent rivalii de la CSA Steaua. Ambele au statul de cluburi departamentale. CSA Steaua aparține de MApN, iar CS Dinamo de Ministerul Afacerilor Interne. Conform legii sportului din România, formațiile de drept public nu au drept de promovare în prima ligă.

Reclamă

La anul am fi în situația lor (n.r. – CSA Steaua), dacă promovăm în Liga a 2-a. O să analizăm, noi avem o relație bună cu conducerea clubului, cu domnul Zăvăleanu și o să ajungem la un numitor comun. Nu putem sta așa, în paralelism. Cu noi, domnul Badea nu mai are nicio legătură.”, a spus Ionuț Popa, la as.ro LIVE.

Popa a vorbit și despre palmares. Președintele lui CS Dinamo a precizat că, până în 1999, trofeele câștigate de „câini” s-au aflat în vitrina lor:

Până în 1999 a fost la noi (n.r. – palmaresul lui Dinamo), este la noi. Este continuatoarea clară după modelul UEFA, FIFA.”, a mai spus Ionuț Popa.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost reprogramat, din cauza condiţiilor meteo. Meciul se va juca miercuri, live în AntenaPLAY 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 15 apr., 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”