Închide meniul

Reacția ”antrenorului” Gigi Becali, după ce a fost comparat cu antrenorul Gică Hagi: ”Simt ceva. Ce văd și eu acolo”

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2023, 8:47

Reclamă
Reacția ”antrenorului” Gigi Becali, după ce a fost comparat cu antrenorul Gică Hagi: ”Simt ceva. Ce văd și eu acolo”

Reacția ”antrenorului” Gigi Becali, după ce a fost comparat cu antrenorul Gică Hagi

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Profimedia Images

Reacția ”antrenorului” Gigi Becali, după ce a fost comparat cu Gică Hagi, nu a întârziat să apară. Dumitru Dragomir fusese cel care a vorbit despre cei doi la superlativ, înainte de finala dintre Farul și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi refuză comparația cu ”Regele” Hagi. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit cum ia deciziile de a schimba jucători în timpul meciurilor.

Reacția ”antrenorului” Gigi Becali, după ce a fost comparat cu antrenorul Gică Hagi

”Eeeh! Vorbe aiurea. Știi care e treaba? Aici e o chestine că un om stă în fotbal 20 și ceva de ani, mai cunoaște și el ceva.

Nu cunosc eu fotbal, dar simt ceva. Ce văd și eu acolo. Parcă voi nu vedeți! Nu se vede jucătorul care nu este de acolo?

Și atunci îl schimbi pe-ăla, și-l bagi pe ălălalt! Dar nu că știu e fotbal! De unde să știu?! Ce să simt aseară? L-am scos eu pe Coman?”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir, declaraţie fabuloasă înainte de Farul – FCSB

Dumitru Dragomir a avut o declaraţie fabuloasă înainte de Farul – FCSB. Fostul Ligii a fost prezent la FCSB – CFR Cluj 1-0 şi a prefaţat şi finala de titlu de la Ovidiu.

„N-am văzut de mult două echipe fruntașe să joace așa de slab. N-avem fotbal, ăsta e un aspect. Al doilea este acela că Dan Petrescu a pierdut 4-5 jocuri numai din cauza fundașilor centrali. Dacă n-au viteză…

Mă apuc să vorbesc acum și am atâtea de spus, dar nu vreau să mai pun și eu benzină pe foc. Coman e fotbalist de 15-20 de milioane, vedeți-vă de treabă! Olaru este un jucător cu o capacitate de efort ieșită din comun. Steaua are echipă bună.

Reclamă 4 / 0/3

Mie mi-a plăcut Dawa. A jucat excepțional, a dat cu capul atât de mult și a jucat simplu. Ceea ce n-au făcut cei de la Cluj, care s-au dat tehnici.

CFR nu mai are șanse la titlu. Lupta este numai între Becali și Hagi. Amândoi sunt doi antrenori extraordinari de mari”, a spus Dumitru Dragomir după FCSB – CFR Cluj 1-0.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și