Închide meniul

Reacţia fabuloasă a lui Marius Şumudică atunci când a fost întrebat dacă vine antrenor la FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 13 decembrie 2023, 10:20

Reclamă
Reacţia fabuloasă a lui Marius Şumudică atunci când a fost întrebat dacă vine antrenor la FCSB!

Reacţia fabuloasă a lui Marius Şumudică atunci când a fost întrebat dacă vine antrenor la FCSB

Marius Șumudică, la finalul unui meci/ Hepta

S-a readus în discuţie subiectul Marius Şumudică la FCSB. Iată reacţia fabuloasă a lui Marius Şumudică atunci când a fost întrebat dacă vine antrenor la FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fan al FCSB i-a pus această întrebare lui Marius Şumudică. Acum, cu siguranţă, nu este cazul, având în vedere că „Şumi” se află la Gaziantep şi a scos, momentan, echipa din „zona roşie”, după ce a preluat-o de pe ultimul loc în clasament.

Reacţia fabuloasă a lui Marius Şumudică atunci când a fost întrebat dacă vine antrenor la FCSB!

Mă, Florine (n.r. numele fanului care l-a întrebat dacă vine la FCSB), mă… N-ai altă treabă de făcut la ora asta? Îi mulțumesc, dar nu se pune problema”, a declarat Marius Șumudică, citat de playsport.ro.

U Cluj este echipa surpriză pe care Marius Şumudică o include în lupta la titlu în Liga 1. Antrenorul lui Gaziantep s-a declarat impresionat de forma clujenilor, despre care susţine că se pot bate pentru primele locuri din Liga 1.

U Cluj a învins-o în ultima etapă pe Dinamo, cu scorul de 1-0. Graţie succesului, trupa lui Ioan Ovidiu Sabău a urcat pe locul cinci în Liga 1, la doar două puncte de Rapid.

Reclamă

Marius Şumudică a analizat lupta la titlu din Liga 1 şi a dat verdictul. Antrenorul susţine că nicio echipă nu este favorită să devină campioană în acest moment, după ultimele rezultate înregistrate.

De asemenea, „Şumi” susţine că FCSB, CFR Cluj şi Rapid se vor lupta cu siguranţă pentru primul loc. Marius Şumudică a amintit-o şi pe campioana Farul, despre care susţine că îşi va reveni, cât şi pe U Cluj.

Marius Şumudică a declarat că formaţia ardeleană poate juca în cupele europene, dacă îşi va menţine ritmul de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Nu există o echipă care este favorită la câștigarea campionatului”

„Nu există o echipă care este favorită la câștigarea campionatului. Le văd în lupta la titlu pe CFR, FCSB și Rapid. Cred că Farul va reveni. Nici ‘U’ Cluj nu ar trebui exclusă. Chiar dacă a făcut un joc mai slab din punct de vedere tactic.

Dinamo a făcut unul dintre cele mai bune jocuri aseară. Clujul a scos un rezultat pozitiv și asta înseamnă mult. Au ajuns acolo datorită unor jocuri foarte bune. Cred că dacă își vor reveni, vor putea juca în cupele europene”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Campionatul Turciei, unde antrenează în prezent Marius Şumudică, este suspendat după ce patronul formaţiei la care joacă Olimpiu Moruţan, Ankaragucu, a pătruns pe teren şi l-a lovit pe arbitrul Halil Umut Meler. Başkanul Faruk Koca a fost arestat în urma incidentului şocant.

Rapid e avertizată de Marius Şumudică: „Va fi destul de greu de gestionat”

Rapid e avertizată de Marius Şumudică. Echipa lui Cristiano Bergodi traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la meciul cu FCSB, de pe 5 noiembrie. În ultima etapă, Rapid a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-2.

Şumudică a vorbit şi despre gestul fanilor lui Rapid din meciul de sâmbătă. În momentul în care FC Voluntari conducea cu 2-0, întreg stadionul Giuleşti a început să cânte, în mod ironic, cântecul formaţiei ilfovene:

„Îmi pare rău de Rapid. Cred că și un egal i-ar fi ajutat în contextul în care CFR Cluj și FCSB au făcut doar egal. Cu două-trei victorii urci în primele șase, iar două-trei înfrângeri te coboară de acolo.

Au nevoie de două victorii ca lucrurile să fie ok. În caz că nu vor câștiga, va fi destul de greu de gestionat în relația cu suporterii.

Reclamă

Felicit galeria Rapidului, care, în afară de acel cântec cu Voluntariul, nu au avut reacții ieșite din comun. Nu au protestat, nu au contestat nici jucătorii, nici antrenorul”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și