Închide meniul

Reacţia incredibilă a lui Adrian Mititelu Junior, după ce a vrut să bată un suporter: „Oamenii schimbă oameni!”

Publicat: 22 ianuarie 2023, 22:14 / Actualizat: 13 martie 2023, 21:39

Reclamă
Reacţia incredibilă a lui Adrian Mititelu Junior, după ce a vrut să bată un suporter: „Oamenii schimbă oameni!

Adrian Mititelu Jr, scandal monstru după FC U Craiova - UTA 1-1

Captură As.ro

Reacţia incredibilă a lui Adrian Mititelu Junior, după ce a vrut să bată un suporter. Fiul lui Adrian Mititelu a provocat un scandal monstru la finalul partidei cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a avut un schimb de replici cu un fan, după FC U Craiova – UTA 1-1. Adrian Mititelu Junior a sărit la bătaie şi a fost cu greu oprit de jandarmi pentru a nu sări gardul de protecţie.

Reacţia incredibilă a lui Adrian Mititelu Junior, după ce a vrut să bată un suporter

La câteva ore după incident, Adrian Mititelu Jr. a postat un mesaj pe reţelele pe socializare prin care încearcă să scuze ieşirea nervoasă de la finalul meciului. „Oamenii schimbă oameni„, a scris Adrian Mititelu Junior pe reţelele de socializare.

Video cu scandalul provocat de Adrian Mititelu Junior

Adrian Mititelu, debusolat după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1

Adrian Mititelu s-a arătat debusolat după meciul FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1, din etapa a 22-a din Liga 1. Oltenii au început anul 2023 cu o remiză pe teren propriu. Echipa lui Nicolo Napoli a condus cu 1-0 după golul lui Baeten, dar UTA a smuls un punct pe final, grație reușitei lui Postolachi.

Reclamă

FC U Craiova 1948 se află la 8 puncte în spatele play-off-ului, iar Adrian Mititelu și-a luat deja gândul de la clasarea în primele 6 echipe. Patronul clubului din Bănie trage un semnal de alarmă în privința retrogradării. Mititelu se teme de gândul că formația olteană ar putea ajunge în liga a 2-a.

Adrian Mititelu l-a „taxat” și pe antrenorul italian Nicolo Napoli pentru că „n-a fost inspirat” la schimbări.

„Un punct e foarte bun. Cum să nu ajute pe nimeni? Ajută ambele echipe. Am luat un punct cu o echipă foarte bună. Eu vă spun că este una dintre cele mai incomode echipe cu care am jucat acasă. Cu un antrenor foarte bun, care îi organizează foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

M-am temut foarte mult de acest joc. După ansamblul jocului, trebuia să câștigăm. Dacă câștigam, nu se supăra nimeni. Și ei au venit peste noi, și noi puteam să facem 2-0, de cel puțin două ori.

Poate suferim puțin și pentru că am avut un singur meci amical în această perioadă. Ei au avut mai multe. UTA este o echipă foarte grea, chiar dacă este acolo jos. O să jucăm și cu ei în Cupă, în aprilie. Dacă jucam cu CFR sau FCSB nu ne era atât de greu, cât ne-a fost cu UTA, pentru că sunt specialiști în a juca în deplasare.

Dacă abordăm serios meciurile… Astăzi am jucat bine, am avut și ghinion, dar nu am putut să batem. UTA va pierde foarte greu în deplasare. O să vedeți.

Avem nevoie de foarte multe meciuri pentru ca echipa să crească. Are calitate. Vă garantez. Astăzi a jucat la 60-70% din ce poate. Acest rezultat ne ia ultimul vis: ne agățam de play-off. Știți că speranța moare ultima, dar acum ne-am liniștit.

Acum trebuie să fim atenți să nu intrăm în zona retrogradării. Două meciuri proaste, două nenorociri și vorbim de altceva”, a spus Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – UTA Arad 1-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și