Închide meniul

UTA s-a despărţit oficial de Aly Abeid, jucător care urmează să semneze cu CFR Cluj! Mesajul postat de gruparea arădeană

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 11:48

UTA s-a despărţit oficial de Aly Abeid, jucător care urmează să semneze cu CFR Cluj! Mesajul postat de gruparea arădeană

UTA s-a despărţit oficial de Aly Abeid, jucător care urmează să semneze cu CFR Cluj!

Aly Abeid, la Cupa Africii / Profimedia Images

UTA s-a despărţit oficial de Aly Abeid, jucător care urmează să semneze cu CFR Cluj! Formaţia antrenată de Mircea Rednic a postat un mesaj pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aly Abeid va semna un contract cu gruparea patronată de Neluţu Varga. În schimbul fundaşului stânga, UTA va încasa circa 100.000 de euro.

UTA s-a despărţit oficial de Aly Abeid, jucător care urmează să semneze cu CFR Cluj!

Mulțumim, Aly Abeid!

UTA și CFR Cluj au ajuns la un acord cu privire la un transfer al fundașului Aly Abeid. Căpitanul naționalei Mauritaniei a ajuns la Arad din postura de jucător liber de contract în vara anului 2022 și a adunat, în total 46 de meciuri, a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.

Îi mulțumim pentru toată perioada petrecută în tricoul roș-alb și îi urăm multă baftă în viitor!”, a transmis UTA pe Facebook.

Reclamă

Mircea Rednic: „Ne-am obişnuit să nu fie aici”

Aly Abeid nu a fost în lotul celor de la UTA, pentru ultimele patru meciuri din Liga 1. Fundaşul stânga a fost prezent la Cupa Africii, competiţie transmisă în AntenaPLAY, el fiind căpitanul naţionalei Mauritaniei.

Mauritania a ajuns în optimile Cupei Africii, fiind învinsă cu 1-0 de Capul Verde. Mauritania a reuşit o calificare surprinzătoare din grupe, Algeria, una dintre favoritele competiţiei, fiind trimisă acasă după faza grupelor de naţionala lui Aly Abeid.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne-am obișnuit ca el să nu fie aici, cu toate că ne lipsește. Este un jucător foarte bun, cred că este unul dintre cei mai buni fundași stânga din țară. Au mai fost negocieri, discuții prin intermediari, impresari… Trebuie să găsim o soluție. Legile astea sunt făcute doar în avantajul jucătorilor și al impresarilor. El să semneze, tu să îl plătești fără să știi dacă va mai juca la 100%, ținând cont că a semnat deja acolo… este o situație mai delicată”, a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

CFR Cluj vrea să transfere şi un atacant

Filippo Falco, un atacant italian de 32 de ani, se află în probe la formaţia din Gruia, iar Cristi Balaj s-a declarat impresionat de calităţile acestuia, care ar putea semna cu clujenii în următoarele zile.

Rapid a învins-o la limită pe CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă de Liga 1. Clujenii au picat pe locul al treilea, după înfrângerea cu giuleştenii, fiind la nouă puncte de primul loc.

Cristi Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Filippo Falco, mărturisind că îşi doreşte ca acesta să semneze cu CFR Cluj. Preşedintele clubului din Gruia a subliniat că atacantul are un CV impresionant, acesta fiind liber de contract de la începutul anului, de când şi-a încheiat contractul cu Steaua Roşie Belgrad.

„Ne dorim să îl luăm. A fost o decizie comună să vedem care e nivelul lui la acest moment. Are un CV super impresionant, are calitate încă, dar a trecut perioada aceea în care mai luăm jucători care doar au jucat la echipe importante.

Important e și nivelul la care se află acum și să fie mai bun decât un jucător tânăr care poate juca în poziția lui”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și