Închide meniul

Reacția lui Adrian Mutu după ce Marco Dulca a semnat cu FCSB: „Am discutat și noi cu el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 august 2022, 23:08

Reacția lui Adrian Mutu după ce Marco Dulca a semnat cu FCSB: „Am discutat și noi cu el!

Adrian Mutu e antrenor la Rapid

Adrian Mutu/ Profimedia

Adrian Mutu a reacționat după ce FCSB l-a furat pe Marco Dulca din drumul spre Rapid. Antrenorul giuleștenilor a recunoscut că a purtat negocieir cu mijlocașul de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco Dulca este transferul cu numărul 8 făcut de Gigi Becali în această vară. Fostul jucător de la Chindia a fost prezentat oficial de FCSB şi va purta numărul 20.

Adrian Mutu, după ce Marco Dulca a refuzat-o pe Rapid pentru FCSB

Dulca putea ajunge la Rapid în această vară. Adrian Mutu îl consideră acum un capitol închis.

„Au fost discuții cu Marco Dulca în această vară, dar a rămas totul doar la stadiul de discuții. Marco a făcut alegerea lui, îi dorim baftă, restul nu mai avem ce să discutăm, este jucătorul FCSB-ului de acum”, a spus Adrian Mutu, la conferința de presă de vineri.

Marco Dulca a fost în negocieri și cu Hoffenheim. Pentru a-i obţine semnătura, Gigi Becali i-a oferit acelaşi contract pe care i-l oferea şi echipa de Bundesliga.

Reclamă

Cristi Dulca a dezvăluit că fiul său era aproape transferat de către Hoffenheim, formaţie ce evoluează în prima ligă din Germania. Înainte ca mutarea să se oficializeze, fostul internaţional a fost sunat de către Gigi Becali, pentru a-l oferta pe Marco Dulca.

Mijlocaşul care a evoluat ultima dată pentru Chindia Târgovişte urma să fie împrumutat în liga secundă din Portugalia. Acest fapt l-a nemulţumit pe tatăl său, şi astfel s-a ajuns la varianta FCSB.

Noile achiziții de la FCSB, primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică

FCSB s-a dezlănțuit pe piața transferurilor în ultima săptămână. Luni au fost prezentați David Miculescu și Bogdan Rusu, iar vineri au fost anunțați Radu Boboc, Eduard Radaslavescu și Marco Dulca.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimii veniți au efectuat prima ședință de pregătire sub comanda staff-ului tehnic condus de Nicolae Dică. Atmosfera a fost relaxată la antrenamentul roș-albaștrilor. S-a primit și liber la joc.

FCSB o va întâlni pe Mioveni, în etapa a 4-a din Liga 1. Roş-albaştrii au avut un start modest în campionat, având două remize şi un eşec. În ultima etapă, trupa lui Nicolae Dică a remizat cu FC U Craiova, scor 1-1.

Gigi Becali, primul eşec major pe piaţa transferurilor

Mihai Stoica a anunţat că al patrulea transfer pe care îl ţintea Gigi Becali nu se face. Becali şi-ar fi dorit să mai aducă un atacant, dar acest transfer nu se va face.

S-a închis, dar nu se face. Nu ştiu ce credea lumea, dar nu se face„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nicolae Dică este mulţumit de ultimele transferuri realizate de FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor mărturiseşte că era nevoie de întăriri.

„Am vorbit cu ei acum înainte de antrenament, sunt pregătiţi. S-au antrenat normal la echipele de unde au venit. Nu este nicio problemă. Singurul Marco Dulca care a fost plecat 2 zile. Dar nu este o problemă”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Mioveni.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și