Închide meniul

Reacţia lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali a spus că va pleca la arabi şi va avea un salariu de 2-3 milioane de euro!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 februarie 2024, 19:35

Reclamă
Reacţia lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali a spus că va pleca la arabi şi va avea un salariu de 2-3 milioane de euro!

Reacţia lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali a spus că va pleca la arabi şi va avea un salariu de 2-3 milioane de euro

Elias Charalambous şi Gigi Becali / colaj Profimedia Images, Hepta

Patronul FCSB-ului a transmis, recent, că nu se pune problema să nu îi prelungească înţelegerea antrenorului cipriot, însă nu ştie dacă nu va veni o ofertă uriaşă pentru Charalambous. Iată reacţia lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali a spus că va pleca la arabi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul FCSB-ului a precizat că nu se gândeşte la viitor şi că se concentrează pe meciul cu Farul. FCSB – Farul se joacă mâine, de la ora 20:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida se dispută chiar de ziua lui Gică Hagi.

Reacţia lui Elias Charalambous după ce Gigi Becali a spus că va pleca la arabi şi va avea un salariu de 2-3 milioane de euro!

Până acum nu am discutat nimic (n.r: despre prelungirea contractului). Și nici nu mă interesează așa mult. Adică nu mă concentrez așa mult la asta. Mă gândesc doar la următorul meci. 

Asta e cel mai important. În fotbal nu poți să îți faci planuri pe termen lung. O luăm pas cu pas.

Mă gândesc la meciul de luni, care e foarte greu. Apoi vom avea timp să vorbim despre viitor”, a declarat Elias Charalambous în conferinţa de presă de astăzi.

Reclamă

Pe Charalambous o să-l vedeți pe două milioane la arabi la anul pe vremea asta”

Gigi Becali a declarat, recent, că Elias Charalambous va fi antrenor în Arabia Saudită, cu un salariu uriaş, sezonul următor. Antrenorul cipriot al FCSB-ului are unul dintre cele mai mici salarii din Liga 1, 5.000 de euro lunar.

Elias Charalambous a început cu un salariu de 10.000 de euro lunar, dar a acceptat ca Gigi Becali să îi reducă salariul la 5.000 de euro lunar după ce FCSB a pierdut campionatul.

Pe Charalambous o să-l vedeți pe două milioane la arabi la anul pe vremea asta. Să ții minte discuția asta, să vezi cum o să aibă două milioane.

Reclamă 4 / 0/3

O să câștige campionatul, duce echipa în Liga Campionilor și o să ia salariu două milioane, trei milioane”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Nu e prima oară când Gigi Becali anticipează că Elias Charalambous ar putea ajunge în Golf. Întrebat, recent, la Palat dacă îi prelungeşte contractul lui Charalambous, Becali a răspuns că nu se pune problema să nu îi prelungească înţelegerea, dar că el crede că cipriotul va merge la arabi, urmând să încaseze un salariu foarte mare.

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a dat un răspuns fabulos!

Întrebat dacă îi prelungeşte contractul lui Elias Charalambous, Gigi Becali a avut o reacţie care a stârnit hohote de râs.

Becali crede că Elias Charalambous ar putea merge în ţările arabe, ca şi alţi foşti antrenori ai FCSB-ului. Echipa patronată de Gigi Becali a ajuns la 11 puncte în faţa locului 2, CFR Cluj.

”(n.r. Îi prelungiți contractul lui Charalambous) Sigur că da! Auzi, ce întrebare, nu se pune problema! Când omul e campion, i-l prelungești (n.r.- contractul). Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi? Imediat, acum, vor veni oferte!

Păi, acum, eu te întreb pe tine (n.r.- reporterul care i-a adresat întrebarea). Ai bani mulți, faci o echipă. Ai doi antrenori, unul care face numai ce vrea el și unul care face ce vrea el și ce vrei tu. Pe care îl alegi?

Păi, stai puțin, unul face numai ce vrea el. Unul are valoare, dar face și ce vrei tu. Pe care îl iei, pe cel care face numai una sau pe cel care face două? E la mintea cocoșului! Păi, nu?”, a spus Gigi Becali la Palat.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 0-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei 23:32 VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final 23:27 VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat 23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid Vezi toate știrile
Citește și