Închide meniul

Reacţia lui Gică Popescu, după FC Voluntari – Farul 1-1: „Credeți că poți avea moralul scăzut la Hagi?!” Cu cine ţine în finala Cupei Mondiale

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 decembrie 2022, 22:25

Reclamă
Reacţia lui Gică Popescu, după FC Voluntari – Farul 1-1: „Credeți că poți avea moralul scăzut la Hagi?! Cu cine ţine în finala Cupei Mondiale

Gică Popescu, avertisment după debutul spectaculos al lui Constantin Budescu

Gică Popescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Reacţia lui Gică Popescu, după FC Voluntari – Farul 1-1. Preşedintele constănţenilor a spus că rezultatul este unul echitabil, având în vedere ocaziile ratate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Gică Popescu spune că toate echipele care se vor califica în playoff se bate la titlu.

Reacţia lui Gică Popescu, după FC Voluntari – Farul 1-1

Un rezultat echitabil. Mai sunt multe meciuri de jucat. Toate lumea face evaluări în acest moment. Toate echipele care intră în play-off se pot gândi la câștigarea titlului. 

La noi nu e vorba de oboseala, am avut zile de pauză. Azi am început bine ambele reprizele, dar a apărut o greșeală personală. Moral scăzut la noi? Credeți că poți avea moralul scăzut la Hagi?”, a spus Gică Popescu după FC Voluntari – Farul 1-1.

Gică Popescu a prefaţat şi finala Cupei Mondiale, care se va disputa între Franţa şi Argentina. Acesta a spus că vrea că Lionel Messi să câştige singurul trofeu care îi lipseşte din palmares.

Reclamă

„Messi vreau să câștige! Nu am nicio favorită, dar aș vrea să câștige Argentina pentru Messi. Ar fi încununarea unei cariere de vis. E singurul trofeu care îi lipsește.

 De cealaltă parte avem o echipă cu un atac stelar. Mbappe mi se pare cel mai în formă fotbalist din lume. Cred că se va decide la 11 metri. Asta aș vrea, un meci cu multe goluri, scor 3-3, apoi lovituri de la 11 metri„, a mai spus Gică Popescu la digisport.ro.

Voluntari – Farul 1-1. Gică Hagi poate pierde primul loc la final de an

Voluntari – Farul 1-1. Partida din etapa a 21-a din Liga 1 a fost în format live score, pe AS.ro. Trupa lui Gică Hagi poate pierde primul loc la final de an, în cazul în care CFR Cluj se va impune în duelul cu Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Golurile remizei dintre Voluntari şi Farul au fost reuşite de Tudor Băluţă, în minutul 4, şi Adam Nemec, în minutul 87, din penalty.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și