Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali după ce Dan Şucu l-a atacat şi a susţinut că patronul FCSB-ului trebuie forţat să respecte regulamentele!

Reclamă

Publicat: 21 martie 2024, 20:42

Reacţia lui Gigi Becali după ce Dan Şucu l-a atacat şi a susţinut că patronul FCSB-ului trebuie forţat să respecte regulamentele!

Reacţia lui Gigi Becali după ce Dan Şucu l-a atacat

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Reacţia lui Gigi Becali după ce Dan Şucu l-a atacat a venit în timp ce patronul FCSB-ului se află într-un loc sfânt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mărturisit că nu e la curent cu ce a spus Dan Şucu. Totodată, nu a vrut să dea o replică vehementă pentru că ne aflăm în plin post.

Reacţia lui Gigi Becali după ce Dan Şucu l-a atacat şi a susţinut că patronul FCSB-ului trebuie forţat să respecte regulamentele!

”Nu vorbesc deloc, mai ales săptămâna asta, tată. Nu vorbesc, sunt în plin post, nu îmi arde de nimeni și nu mă interesează. Sunt la loc sfânt, nu fac păcate, să zică oricine ce vrea despre mine, chiar nu bag în seamă. Nu am citit, nu sunt la curent cu nimic, chiar nu-mi pasă, vă rog să mă lăsați cu Dumnezeu”, a declarat Gigi Becali, pentru sportpesurse.ro.

Dan Şucu a făcut, recent, dezvăluiri teribile despre momentul când a fost umilit public de Gigi Becali. Gigi Becali a avut un derapaj imens, la adresa lui Dan Șucu. S-a întâmplat în vara anului trecut, după ce demersul legat de regula U21 nu a avut succes.

Dan Şucu a dezvăluit că a avut probleme şi acasă, iar copiii săi au „împrumutat” discursul pe care l-a avut Gigi Becali.

Reclamă

„Cum credeți că mă simțeam când am ajuns acasă și copiii mă strigau sclavule prin casă? Oamenii aceștia trebuie să fie forțați să respecte regulamentul. Cel care conduce FCSB. Asta nu e liga Becali. E liga României de fotbal”, a spus Dan Şucu la digisport.ro.

Dan Șucu, acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali: „A hotărât că nu se mai poate. Încalcă 4 sau 5 articole de regulament”

Dan Șucu a făcut acuzații incredibile la adresa lui Gigi Becali. Acționarul majoritar de la FCSB a comentat declarațiile lui Victor Angelescu, acționarul minoritar al giuleștenilor, despre Marius Ștefănescu. Jucătorul lui Sepsi a ratat un nou meci împotriva liderului din Liga 1, lucru care a ridicat mari semne de întrebare dinspre tabăra celor de la Rapid.

Dan Șucu a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali, pe care îl acuză că negociază pentru diferiți jucători din Liga 1 în afara perioadei de mercato, pentru a evita ca aceștia să joace împotriva echipei lui.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Șucu i-a dat ca exemplu pe Baba Alhassan și Luis Phelipe, jucători care au ajuns la FCSB în această iarnă. Cu toate acestea, formația roș-albastră a bătut palma cu FC Hermannstadt și Poli Iași înainte ca perioada de transferuri să înceapă, iar cei doi nu au mai evoluat în meciurile cu FCSB de la finalul anului 2023.

„E o acuzație gravă, da (n.r. ce a zis Victor Angelescu despre Ștefănescu), dar cu o nuanță importantă. Dacă acolo s-a perceput ca o acuză pe care ar face-o Victor (n.r. – Victor Angelescu) față de club, față de Dioszegi. 

FCSB a hotărât că nu se mai poate, mă duc și lupt și îl ating pe cel mai bun jucător de la adversari. În timpul campionatului nu există discuții despre transferuri. A venit Baba Alhassan, meciul cu Sibiu, negociere. El nu a jucat, iar meciul s-a jucat. Următorul adversar, Iași. Luis Phelipe nu a jucat. Despre ce vorbim? Strategie? Încalcă cel puțin 4 sau 5 articole de regulament. Am motive să cred că a făcut același lucru și cu Ștefănescu”, a declarat Dan Șucu, la digisport.ro.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și