Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după scandalul de arbitraj de la Rapid – CFR Cluj 2-1: „Du-te, bă, băiatule și consultă VAR-ul! De aia l-am adus în România”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 octombrie 2022, 13:49

Reacţia lui Gigi Becali, după scandalul de arbitraj de la Rapid – CFR Cluj 2-1: „Du-te, bă, băiatule și consultă VAR-ul! De aia l-am adus în România

Gigi Becali, reacţie după Rapid - CFR Cluj 2-1

Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după scandalul de arbitraj de la Rapid – CFR Cluj 2-1. Patronul de la FCSB spune că arbitrul Cătălin Popa trebuia să consulte VAR-ul în momentul în care a acordat al doilea penalty pentru Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali consideră că Rapid nu trebuia să primească al doilea penalty. Mai mult, patronul de la FCSB spune că Dugandzic a faultat în atac.

Reacţia lui Gigi Becali, după scandalul de arbitraj de la Rapid – CFR Cluj 2-1

Bă, tată, aș fi ultimul din România care le-aș lua apărarea ălora de la CFR Cluj, dar nu mă pot abține să nu fiu un om corect. Dan Petrescu are perfectă dreptate în tot ce a spus după meci.

Hai că la primul 11 metri, Popa ăla e acoperit, deși săracu‘ nici atunci nu a luat decizia corectă din prima. Însă, la al doilea 11 metri omul ăsta are o mare problemă. El s-a considerat plin de mândrie și nu a avut demnitatea să îi întrebe pe aia de la VAR. Du-te, bă, băiatule și consultă VAR-ul cu ochii tăi că de aia l-am adus în România.

Ați făcut praf atâtea meciuri fără VAR, iar acum le faceți la fel și cu VAR? Toată România a văzut că Dugandzic îl trage de tricou pe Burcă, iar el săracu‘ se ținea de tricoul rapidistului să nu cadă. Nici vorbă de 11 metri pentru Rapid. A fost fault în atac. CCA trebuie să fie atentă cu delegările. Nu trebuie să mai trimită la meciuri cu miză astfel de arbitri. Ce explicație să dea Popa ăla? Se pot pierde campionate din cauza unor asemenea arbitri”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, reacţie uluitoare după scandalul de la Rapid – CFR Cluj

Mihai Stoica a avut o reacţie uluitoare după scandalul de arbitraj de la Rapid – CFR Cluj, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Managerul general de la FCSB a răbufnit la adresa „centralului” Cătălin Popa, care a acordat două lovituri de la 11 metri pentru jucătorii lui Adi Mutu. La 12 ore după derby, MM a transmis un nou mesaj controversat.

Dacă s-a ajuns să se dea penalty la ținere reciprocă….a) Contra CFR-ului b) Cu VAR… e grav!”, a fost mesajul transmis de oficialul de la FCSB imediat după partidă. La 12 ore distanţă, MM l-a atacat şi pe Adrian Cojocaru.

MM nu îşi explică cum Adrian Cojocaru a ajus să fie arbitru VAR astăzi, la meciul CS Mioveni – Hermannstadt. Acesta a fost la centru în Cupa României, la UTA – FCSB 2-2, când le-a acordat trei cartonaşe roşii roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce e mai alarmant, ce s-a întâmplat în derby-ul vișiniu sau că domnul arbitru Cojocaru Adrian Viorel este în dubă azi. În duba VAR. P.S. E la Mioveni – Sibiu„, a postat Mihai Stoica pe contul de Facebook.

În minutul 32, „centralul” partidei a acordat primul penalty, cu ajutorul VAR, pentru un presupus fault al portarului Simone Scuffet asupra lui Kevin Luckassen. Cătălin Popa a dictat o lovitură de la 11 metri şi în minutul 68 al partidei de pe Giuleşti. Nu s-a mai dus să revadă faza. Burcă şi Dugandzic s-au ţinut reciproc în careul campioanei, iar centralul Popa a arătat punctul cu var.

Eu zic că în primele 30 de minute am controlat jocul, a venit faza primului penalty, întîi împinge Lukassen, după aceea vine faultul portarului. Am căzut până la pauză putea fi 2-0. Am revenit şi am marcat.

A venit şi penalty-ul al doilea. Nu înţeleg de ce nu s-a dus să vadă la VAR, se termina acolo polemica. Vedea că nu a fost penalty. Aici a fost ca pe vremea lui Scorniceşti. Nu vreau să îi iau din merite lui Mutu. Dacă câştigau fără ajutorul abritrului era mai bine.

A fost Popa 2 – CFR 1. Puteţi pune titlul. De ce să mai fac scandal. Am stat pe bancă, nu am protestat. Aici, la Rapid, trebuie să joci fotbal. Nu cred că e vina lui neapărat. Dacă cei de la VAR l-ar fi chemat… Nu ar trebui să vorbim numai de arbitraj că nu e corect.

Îi înţeleg frustrarea lui Burcă, de-abia venea după o accidentare. L-am pierdut pe Yuri. Cei de la Ballkani şi-au amânat meciul. Băieţii au dat totul azi. Îmi pare rău că nu am încercat să amânăm meciul”, a spus Petrescu, la finalul meciului.

Reclamă
Recomandări
  • Reacţia lui Gigi Becali, după scandalul de arbitraj de la Rapid – CFR Cluj 2-1
  • Au fost probleme de arbitraj la Rapid – CFR Cluj 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și