Închide meniul

Reacţia lui Otele, după „dubla” din CFR Cluj – Dinamo 4-0: „Sunt fericit pentru goluri şi victorie!” Ce a spus de lupta la titlu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2024, 22:08

Reacţia lui Otele, după „dubla din CFR Cluj – Dinamo 4-0: „Sunt fericit pentru goluri şi victorie! Ce a spus de lupta la titlu

Reacţia lui Otele, după "dubla" din CFR Cluj - Dinamo 4-0

Profimedia

Reacţia lui Otele, după „dubla” din CFR Cluj – Dinamo 4-0. Echipa lui Adrian Mutu s-a dezlănţuit în a doua repriză cu Dinamo şi s-a apropiat la 7 puncte de FCSB. Bîrligea, Muhar şi „dubla” lui Otele au stabilit scorul derby-ului din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philip Otele a fost desemnat omul meciului,  după cele două goluri marcate în doar 3 minute.

Reacţia lui Otele, după „dubla” din CFR Cluj – Dinamo 4-0

„Ca să fiu onest, sunt foarte fericit că am învins şi pentru golurile mele. Am avut câteva ocazii şi în prima repriză, ştiam că putem juca mai bune. Ştiam că trebuie să avem răbdare  şi să fim mai decişi în faţa porţii. Sunt fericit şi când marchează Bîrligea şi el este fericit când marchez eu. E bine că e gol pentru echipa noastră, indiferent cine marchează. (n.r. vă gândiți la titlu?) Luăm meci cu meci, ne focusăm doar la ceea ce avem de făcut. Fiecare joacă și pentru celălalt, acesta este un spirit adevărat de echipă„, a spus Otele la digisport.ro.

Am avut ocazii şi în prima repriză. M-am gândit la pauză că vom reuşi să marcăm în a doua repriză. După ce am marcat, am devenit şi mai încrezători. M-am acomodat la acest campionat, îmi place să vin din linia a doua, să vin la fazele fixe. Nu trebuie să vorbim despre titlu, se vede în teren. Suntem una dintre favoritele la titlu„, a spus şi Muhar pentru sursa mai sus citată.

După 0-0 la pauză, CFR a făcut o repriză secundă foarte bună, punctând de patru ori. Daniel Bîrligea (52) a deschis scorul pe contraatac, lansat de Panagiotis Tachtsidis. Karlo Muhar a majorat diferenţa cu o lovitură de cap (68), după un corner executat de Ciprian Deac. Pe final, nigerianul Philip Otele a reuşit o dublă (79, 82), pe contraatac, din pasele lui Peter Michael, respectiv Durel Avounou.

Reclamă

La Dinamo au debutat cu acest prilej fundaşul Edgar Miguel Ie, internaţional din Guineea-Bissau, şi atacantul kosovar Astrit Selmani. Fundaşul mauritan Aly Abeid a jucat primul său meci pentru CFR.

Mijlocaşul Ciprian Deac a disputat meciul cu numărul 400 în prima ligă din România, dintre care 355 în tricoul echipei clujene. Dinamo venea după două victorii în campionat.

CFR pierduse precedentul său meci acasă (0-1 cu Rapid).  În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

FC CFR 1907 Cluj – Dinamo Bucureşti 4-0 (0-0), Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca
Au marcat: Daniel Bîrligea (52), Karlo Muhar (68), Philip Otele (79, 82).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și