Închide meniul

Reacţia lui Zeljko Kopic după ce Dinamo a făcut 1-1 cu Genclerbirligi! De ce Darko Velkovski nu a jucat niciun minut!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 ianuarie 2024, 16:23

Reclamă
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce Dinamo a făcut 1-1 cu Genclerbirligi! De ce Darko Velkovski nu a jucat niciun minut!

Reacţia lui Zeljko Kopic după ce Dinamo a făcut 1-1 cu Genclerbirligi

Antrenorul lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimedia Images

Antrenorul „câinilor” a dat declaraţii, din Antalya, după remiza cu echipa turcă. Iată reacţia lui Zeljko Kopic după ce Dinamo a făcut 1-1 cu Genclerbirligi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zeljko Kopic a explicat că fundaşul macedonean Darko Velkovski, pentru care el a insistat, nu a jucat niciun minut fiindcă tehnicianul croat vrea să îl mai lase să se acomodeze.

Reacţia lui Zeljko Kopic după ce Dinamo a făcut 1-1 cu Genclerbirligi

E primul nostru meci din acest an. Am întâlnit o echipă bună și am întâmpinat probleme, mai ales în prima repriză, pe tranziție. Am pierdut multe mingi, dar jucătorii au dat totul, intensitatea și energia au fost bune.

Ne-am creat, de asemenea, câteva ocazii și puteam să marcăm mai multe goluri. Este un rezultat just. Jucătorii vor mai avea la dipoziție un meci de două reprize a câte 60 de minute. E OK, sunt satisfăcut pentru moment.

Haideți să vorbim astăzi despre meciul nostru și vom vorbi despre transferuri altă dată. De ce să fie o situație dificilă? Ăsta e fotbalul. Muncim din răsputeri, vreau să vorbesc despre jucători, nu despre transferuri.

Reclamă

Eu cred că meciul cu Botoșani a fost cel mai important moment pentru noi și apoi meciul cu Voluntari. Chiar și astăzi, de asemenea. Jucătorii au arătat că își doresc foarte mult și că au caracter să lupte până la final. Cred că evoluăm și ne îmbunătățim”, a declarat Zeljko Kopic după Dinamo – Genclerbirligi 1-1, potrivit fanatik.ro.

Zeljko Kopic a vorbit şi despre Darko Velkovski, pe care l-a convins să semneze cu „roş-albii”

Am vrut să îi ofer câteva minute, dar abia a venit și am vrut să îi acord mai mult timp să se acomodeze cu antrenamentele cu echipa și toate celelalte lucruri. Dar cred că dacă va fi OK din punct de vedere fizic va juca la următorul meci câteva minute.

Totul este important în pregătire. Cred că trebuie să lucrezi mult din punct de vedere fizic, dar și din punct de vedere tehnic și individual. Nu avem timp să lucrăm separat, trebuie să ne ocupăm de tot. E normal să fie obosiți în perioada asta”, a mai afirmat Zeljko Kopic după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo, remiză în primul amical al iernii, cu Genclerbirligi! Ce echipă a folosit Zeljko Kopic

Remiză pentru Dinamo în primul amical al iernii, cu Genclerbirligi. „Câinii” au încheiat cu scorul de 1-1 primul test din cantonamentul din Antalya. Formaţia lui Zeljko Kopic mai are programat un meci amical, cu Charleroi, pe 12 ianuarie.

Dinamo se pregăteşte de partea a doua a sezonului din Liga 1, în care speră să evite retrogradarea. „Câinii” se vor duela în prima etapă din 2024 cu Petrolul, într-un meci programat pe 20 ianuarie, de la ora 20:00.

Genclerbirligi, prima adversară a lui Dinamo, este ocupanta locului opt în liga secundă a campionatului Turciei. Turcii au deschis scorul în duelul cu formaţia din Ştefan cel Mare, în minutul 18, prin Mustafa Yatabare.

Pentru Dinamo a reuşit să egaleze Neluţ Roşu. Mijlocaşul a punctat în repriza secundă, mai exact în minutul 52.

În partida disputată la Calista Sport Center din Belek, antrenorul Zeljko Kopic a început partida cu următorul unsprezece: Golubovic – Lucas, Patriche, Homawoo – Cr. Costin, Dani Iglesias, Christian Ilic, Amzăr – Ghezali, Goncalo gregorio, Abdallah. După pauză au mai intrat Began – Moura, Bena, D. Irimia, Politic, Borduşanu, Bani, R. Grigore, A. Irimia şi N. Roşu.

Zeljko Kopic a schimbat sistemul şi a folosit 3-5-3 pentru amicalul cu turcii. Darko Velkovski, singurul jucător transferat până în acest moment de „câini” nu a fost nici rezervă, deoarece nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

Dinamo efectuează un stagiu de pregătire centralizată de zece zile în Antalya, acolo unde mai are programat un meci de verificare pe 12 ianuarie, cu formaţia belgiană Charleroi RSC, la baza sportivă Kamelya Selin.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și