Închide meniul

Reacţie incredibilă din partea FRF, după ce Istvan Kovacs şi Haţegan nu au fost delegaţi la Farul – FCSB: „Poţi trimite 2 debutanţi la un asemenea meci?”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 23:35

Reacţie incredibilă din partea FRF, după ce Istvan Kovacs şi Haţegan nu au fost delegaţi la Farul – FCSB: „Poţi trimite 2 debutanţi la un asemenea meci?

Andrei Vochin, în tribună la un meci al naţionalei

Profimedia

Reacţie incredibilă din partea FRF, după ce Istvan Kovacs şi Haţegan nu au fost delegaţi la Farul – FCSB. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, a avut un comentariu ironic în momentul în care a fost întrebat de ce nu au fost delegaţi Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan, ultimul în camera VAR, la derby-ul care poate decide titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis că Radu Petrescu va conduce de la centru Farul – FCSB, deşi chiar şi Gigi Becali ar fi vrut ca Istvan Kovacs să fie arbitru.

Reacţie incredibilă din partea FRF, după ce Istvan Kovacs şi Haţegan nu au fost delegaţi la Farul – FCSB

Motivul deciziei luate de CCR ar fi reprezentat de un presupus conflict între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan. Ultimul ar fi urmat să fie în camera VAR. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a comentat într-un mod ironic decizia CCA de a nu-i delega pe cei doi la meciul care poate decide campioana în Liga 1.

Eu mai am o întrebare. Kovacs şi Haţegan au mai arbitrat un meci împreună? Nu au mai arbitrat. Atunci poţi trimite doi debutanţi la un asemenea meci? (n.r. râde)„, a spus Andrei Vochin la orangesport.ro.

Andrei Vochin şi-a continuat discursul şi a spus că, din punctul s[u de vedere, cel mai în formă arbitru este Sebastian Colţescu.

Reclamă

„Cred că e normal să se întâmple lucrurile aşa, pentru că Kovacs este considerat arbitrul numărul 1 în acest moment. Eu n-am văzut în nicio competiţie ca cel mai bun arbitru să arbitreze toate meciurile decisive, niciun arbitru n-a fost delegat şi la finală de Champions League, şi la semifinală, şi la semifinală de Campionat Mondial, oricât era el de numărul 1. Mi se pare normal să mai arbitreze şi altcineva.

În plus, acest meci e posibil să nu fie decisiv, poate vei avea nevoie de nişte arbitri la alte două meciuri în ultima etapă. Atunci ai nevoie din nou de doi arbitri foarte buni. În al treilea rând, din punctul meu de vedere, ca formă sportivă, cel mai bun arbitru este Colţescu. Îmi dau şi eu cu părerea, aşa cred. Colţescu e cel mai în formă arbitru al ultimelor patru etape”, a mai spus Vochin.

Radu Petrescu va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a decis cine va conduce de la centru Farul – FCSB, „finala campionatului”. Radu Petrescu va fi arbitrul central al întâlnirii, iar Ovidiu Haţegan se va afla în camera VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul deciziei luate de CCR ar fi reprezentat de un presupus conflict între Istvan Kovacs şi Ovidiu Haţegan.

Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan nu-și mai vorbesc de luni bune! Asta e realitatea! Pentru că Hațegan se consideră un Dumnezeu al arbitrajului românesc, fără de greșeală. Iar în timp și-a cultivat oameni din presa sportivă cărora le furnizează informații și cărora le facilitează inclusiv accesul la date privind delegările, contra unor articole care îl preaslăvesc.

Și nu doar atât, articole care demolează colegii arbitri pe care el îi consideră periculoși în calea lui. Mai ales pe Kovacs”, a declarat un coleg al celor doi pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Reacţie incredibilă din partea FRF, după ce Istvan Kovacs şi Haţegan nu au fost delegaţi la Farul – FCSB
  • Cine ar fi cel mai în formă arbitru din România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și