Închide meniul

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iulie 2024, 23:23

Reclamă
„Respect doar din partea fanilor Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini!

Fostul jucător al lui Dinamo, "săgeţi" către Kopic şi conducere după despărţirea de "câini"

Gabriel Moura se bucură alături de Dennis Politic, după un gol al lui Dinamo / Profimedia Images

Fostul jucător al lui Dinamo, Gabriel Moura (36 de ani), a trimis „săgeţi” către Zeljko Kopic şi conducerea clubului din Ştefan cel Mare după despărţirea de „câini”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, brazilianul este liber de contract. Moura a susţinut că Andrei Nicolescu îi oferise un contract înainte de plecarea în vacanţă.

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

În primul rând, vreau să spun că las niște suporteri fantastici în urmă. Pentru mine a fost o onoare să îmbrac tricourile lui Dinamo. Din păcate, întreaga poveste nu a fost scrisă, iar visul meu nu a fost îndeplinit total.

Dar părăsesc Dinamo cu capul sus, am făcut tot ceea ce a depins de mine ca să obținem cele mai bune rezultate. M-am luptat în fiecare meci. Toate mesajele suporterilor dinamoviști mi-au ajuns la suflet. Am simțit respect din partea lor, ceea ce nu am resimțit din partea tuturor de la Dinamo! Nu vreau polemică, dar adevărul este că eu aș fi vrut să continui la Dinamo.

Aș fi acceptat să fiu și a treia opțiune pe post, dar să mi se dea ocazia să lupt pentru locul meu. Am văzut că domnul Kopic a spus într-un interviu că mi-a oferit un loc în staff-ul său. Păi, cum vine asta? Andrei Nicolescu îmi oferise un contract înaintea finalului campionatului.

Reclamă
Reclamă 4

Nu s-a materializat, nu știu ce detalii au fost, nu a depins de mine. Mulțumesc Dinamo și dinamoviști pentru tot!”, a declarat Gabriel Moura pentru gsp.ro.

Dinamo s-a despărţit oficial de Gabriel Moura

Dinamo s-a despărţit oficial de Gabriel Moura. Brazilianul era unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui Dinamo. Acesta a bifat 94 de meciuri la formaţia din Ştefan cel Mare, fiind fotbalist de bază în sezonul trecut.

Gabriel de Moura nu a fost inclus de Zeljko Kopic în planurile sale, pentru sezonul viitor. Fundaşul brazilian de 36 de ani a retrogradat şi a promovat alături de formaţia din Ştefan cel Mare.

Reclamă

„Mulțumim, Gabriel de MOURA!

3 sezoane,
3 echipamente diferite,
3 sponsori principali,
4 antrenori,
același suflet în inimile tuturor dinamoviștilor.

Gabriel Rodrigues de Moura, Gabi în familia Dinamo, încetează activitatea la clubul nostru.

Definit de o dorință arzătoare, de focul tipic Braziliei, Gabi a bifat 94 de apariții în tricourile lui Dinamo. A oferit 3 pase decisive și a marcat un gol, reușit chiar în sezonul abia încheiat, la finalul căruia Gabi a luat parte la al treilea baraj în alb și roșu.

Gabi, meci de meci, a fost pe tot terenul, alergând spre toate inimile fanilor noștri”, a transmis Dinamo, pe contul de Facebook.

Dinamo a anunţat despărţirea de Moura după prima victorie a sezonului. „Câinii” i-au învins categoric, cu 4-1, pe cei de la Petrolul în etapa a doua a Ligii 1. În prima etapă, Dinamo a pierdut dramatic, cu 3-2, în deplasare, cu CFR Cluj. Dinamo a condus-o cu 2-0 pe CFR Cluj, dar ardelenii au reuşit să întoarcă soarta partidei. Golul victoriei a fost marcat de grecul Panagiotis Tachtsidis, în minutul 90+3 al partidei. Cîrjan şi Abdallah marcaseră primele două goluri ale meciului.

 

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 23 iul.

Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0

23:53

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 3 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 6 FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!
Citește și