Închide meniul

Revenirea lui Nicolae Dică la FCSB, contestată de un fost coleg: „E de neînţeles! E clar că Gigi Becali nu va renunţa la stilul său”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 august 2022, 0:10

Revenirea lui Nicolae Dică la FCSB, contestată de un fost coleg: „E de neînţeles! E clar că Gigi Becali nu va renunţa la stilul său

Nicolae Dică a acceptat oferta lui Gigi Becali de a reveni la FCSB

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

  • Revenirea lui Nicolae Dică la FCSB, contestată Florin Lovin
  • De ce crede Lovin că Dică nu îl va schimba pe Gigi Becali

Revenirea lui Nicolae Dică la FCSB, contestată de un fost coleg. Florin Lovin nu înţelege decizia lui Nicolae Dică de a reveni la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul coleg al antrenorului de la FCSB din generaţia care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA (n.r. – actuala Europa League) a spus că l-a întristat faptul că Dică a acceptat oferta lui Gigi Becali.

Patronul FCSB i-a promis lui Nicolae Dică o „libertate” de 15 etape să facă schimbările la echipă. Lovin nu crede că acest lucru se va întâmpla.

Reclamă

Revenirea lui Nicolae Dică la FCSB, contestată de un fost coleg

Venirea lui Dică se poate încadra doar la faptul că vrei să demonstrezi ceva în meseria asta. Totuși, e de neînțeles. Chiar mă gândeam înainte să îl pună pe Dică ce ar fi fost să-l refuze toți antrenorii pe Gigi Becali vreo săptămână? Să-i spună toți că nu pot lucra cu el. Se pare că nu s-a întâmplat. Pentru mine e un pic trist. De ce e trist? De cinci ani, fiecare antrenor care semnează cu FCSB merge acolo cu impresia că îl va schimba pe Gigi Becali.

Cine nu își face un scop din asta, probabil are un mandat mai lung. Dar când te duci cu gândul ăsta, trebuie să te ajute rezultatele. E clar că Gigi Becali nu va renunța la stilul său, dar când ți-ai ales meseria asta, vrei să o practici„, a spus Florin Lovin la digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică va avea „libertate” la FCSB

În momentul în care Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică e noul antrenor, patronul de la FCSB a precizat şi faptul că îi va acorda o „libertate” de 15 etape. Dică mai are la dispoziţie în 13 etape în Liga 1 pentru a-l convinge pe Becali să nu mai intervină. Până acum, în primele două meciuri în care a avut „libertatea” promisă de patron, Dică are în palmares două rezultate de egalitate, cu FC U Craiova 1948 şi CS Mioven: 1-1.

Dică este noul antrenor! A zis că nu vrea bani decât la performanță. El va avea libertate 15 meciuri! El face schimbările. M-a rugat să-i dau libertate câteva meciuri să văd cum lucrează el… și am fost de acord. Să vedem dacă va fi pe primul loc sau la maximum 3 puncte de CFR Cluj sau Craiova. Nu-i pot pune obiectiv calificarea. Vorbim de viitor. „, a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică, fără salariu, dar cu o reducere de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali

Nicolae Dică a primit o reducere de 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali în momentul achiziționării unui teren vândut de latifundiarul din Pipera. Dezvăluirea a fost făcută acum de patronul FCSB, după ce fostul mijlocaș ofensiv a revenit pe banca vicecampioanei României.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a explicat că, în urmă cu ceva timp, i-a vândut lui Dică un teren cu 200.000 de euro, deși prețul inițial era de 300.000:

„Au fost discuții atunci, dar am rămas în relații de prietenie cu Dică. I-am dat un teren mai ieftin cu 100.000 de euro. Terenul făcea 300.000, i l-am dat cu 200.000, i-am făcut reducere.

Deci am rămas în relații de mare prietenie cu el, nu că, vezi dom’ne, m-aș fi certat cu el. Nu, am fost în relații foarte prietenoase, iar oamenii pot oricând să colaboreze dacă sunt prieteni”, spunea Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”