Închide meniul

Risto Radunovic, autogol în Sepsi – FCSB! Start dezastruos pentru Elias Charalambous

Cosmin Olteanu Publicat: 3 aprilie 2023, 20:47

Reclamă
Risto Radunovic, autogol în Sepsi – FCSB! Start dezastruos pentru Elias Charalambous

Risto Radunovic, autogol în Sepsi - FCSB

Sepsi - FCSB / orangesport.ro.

Risto Radunovic și-a înscris un autogol în Sepsi – FCSB! Fundașul bucureștenilor a deviat mingea în propria poartă, în minutul șase, la un șut al lui Marius Ștefănescu, extrema celor de la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – FCSB este prima partidă, pentru Elias Charalambous, pe banca formației patronate de Gigi Becali.

Risto Radunovic, autogol în Sepsi – FCSB

În minutul 6 al partidei Sepsi – FCSB, Risto Radunovic a deviat mingea în propria poartă, după un șut puternic al lui Marius Ștefănescu.

Însă, bucuria celor de la Sepsi a durat doar două minute, deoarece Andrea Compagno a restabilit egalitatea.

Echipele de start de la Sepsi – FCSB:

Reclamă

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Ninaj, A. Dumitrescu – Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez – Safranko, Tudorie, Ștefănescu
Rezerve: Began – R. Ispas, D. Ciobotariu, M. Tamas, E. Papa, Francisco Junior, I. Gheorghe, Achahbar, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Cordea, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Miculescu, I. Cristea, Ov. Popescu, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

Înaintea acestui meci, FCSB se afla pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 30 de puncte obținute. De cealaltă parte, Sepsi ocupa ultimul loc, cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir râde de Elias Charalambous

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a ironizat pe Charalambous, spunând că, la prima conferință de presă, a avut acceași poziție ca cea a lui Leo Strizu.

„Poate este singurul care a cedat ofertei. Nu ştiu. Tot Pintilii este cel care conduce. Charalambous avea aceeaşi poziţie ca a lui Strizu, l-am văzut în poze. Exact poziţia lui Strizu. Este normal să comande ăla care are banii.

Hai, mă, lăsaţi-mă, cum puteţi să credeţi că el se ocupă? Şi dacă se jură acum pe nu ştiu ce, n-are cum, n-are starea necesară să se oprească Gigi. El a fost învăţat să comande. Nu există, e viaţa lui. Îi iei viaţa?

Sunt banii lui, munciţi. Charalambous spune astea pentru că nu l-a învăţat nimeni. Cel mai bine ar fi să pui batista pe ţambal: o să vedem ce o să facem, ce o să dregem. Se dă el rotund că face… Face pe dracu’!

Nu se face de râs. Eu cred că nimeni nu s-a făcut de râs. Ce spune de la Biblie încoace: trebuie să execuţi ordinele patronului. Aşa e în capitalism, mai ales în cel nenorocit, din ultima sută de ani.

Dacă eu te plătesc pe tine… La stat este altceva. Dar la patron… dacă eşti la mine şi te rog să ai grijă de cutare, vorbeşti frumos şi dacă tu îmi spui «Du-te, mă, de aici!», mâine nu mai eşti. Nu mai iei 10.000 salariu.

Iei 2.000 în altă parte. Eu am reuşit în viaţă cu gura mare, dar cu bunătate. În aşa fel încât nu am luat personalitatea”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Ce a spus Elias Charalambous, la prima conferință de presă

Elias Charalambous a dezvăluit faptul că a avut o discuție care a durat doar zece minute cu Gigi Becali, înainte să semneze cu FCSB.

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și