Închide meniul

Roland Niczuly, discurs vehement după ce Sepsi – FC U Craiova a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe: „Pe cine să dăm afară din ţară? Am jucat pentru România!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2023, 17:02

Roland Niczuly, discurs vehement după ce Sepsi – FC U Craiova a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe: „Pe cine să dăm afară din ţară? Am jucat pentru România!

Roland Niczuly, discurs vehement

Hepta

Roland Niczuly, discurs vehement după ce Sepsi – FC U Craiova a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe. Andrei Chivulete a luat o decizie şocantă la Sepsi – FC U Craiova. Din cauza scandărilor xenofobe, partida a fost suspendată definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doar 26 de minute s-a jucat în Sepsi – FC U Craiova. În acel moment, Andrei Chivulete a trimis echipele la cabine. După 10 minute, jucătorii celor două echipe au revenit pe teren, însă arbitrul a decis să suspende definitiv partida din cauza faptului că fanii au continuat cu scandările xenofobe.

Cei aproximativ 100 de fani ai Craiovei au scandat lozinci xenofobe, lucru care l-a determinat pe arbitrul Andrei Chivulete să întrerupă definitiv partida. Şi la meciul tur, de la Craiova, partida a fost întreruptă din cauza scandărilor fanilor olteni.

Roland Niczuly, discurs vehement după ce Sepsi – FC U Craiova a fost întrerupt din cauza scandărilor xenofobe

„S-au făcut eforturi mari. Cei de la Craiova au bătut drumul până aici, au făcut 7 ore. Este o situaţie neplăcută, sperăm să înveţe cineva din aceste lucruri. Suntem obişnuiţi cu situaţia asta. Nu înţeleg nici eu pe cine să dăm afară din ţara asta. Judeţul Cosvana este în România. Am jucat pentru România în cupele europene, am făcut puncte pentru România. Şi cu Universitatea Cluj am avut aceleaşi probleme. Ne aşteptam să se termine, mai ales că arbitrul a tras un semnal destul de clar. Ne-a trimis la vestiare şi speram să continue meciul.

Am vorbit între noi să rămânem concentraţi. Cred că cei de la Craiova au controlat meciul şi vorbeam între noi să jucăm mai bine. Din ce înţeleg eu, nu mai e cale de întors, vom lua cele 3 puncte. Noi nu suntem vinovaţi pentru nimic, nici jucătorii Craiovei nu sunt vinovaţi de nimic. Nu am văzut nicăieri în lume scandări xenofobe. Aaa, că ne înjură pe noi ca şi jucători, nu ne deranjează. Nici azi scandările xenofobe nu ne-au deranjat, dar domnul arbitru a luat decizia asta„, a spus Roland Niczuly, la digisport.ro.

Reclamă

Scandări xenofobe şi sezonul trecut, la FC U Craiova 1948 – Sepsi

Au fost scandări xenofobe şi sezonul trecut, la FC U Craiova 1948 – Sepsi, meci din ultima etapă a play-out-ului Ligii 2021-2022. Arbitrul Adrian Cojocaru a oprit atunci meciul.

Ultrașii echipei lui Adrian Mititelu au avut mai multe scandări xenofobe la adresa celor de la Sepsi.

Ca să aplaneze situația, arbitrul Adrian Cojocaru a oprit jocul preț de câteva minute. Fanii lui FC U Craiova 1948 au afișat și bannere jignitoare pentru cei de la Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Roland Niczuly, ironie maximă pentru fanii Petrolului care au avut scandări xenofobe

Cei de la Sepsi au avut probleme şi la partida cu Petrolul. Au fost incidente şi în vara anului trecut, la meciul Petrolul – Sepsi, scor 1-1, în etapa a 3-a a Ligii 1. Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, a avut o ironie maximă pentru fanii Petrolului care au adresat scandări xenofobe la adresa Ungariei, în timpul meciului de pe „Ilie Oană”. Goalkeeper-ul de 26 de ani, născut la Târgu Secuiesc, le-a transmis un mesaj acid spectatorilor respectivi.

În timpul meciului de la Ploiești, fanii „lupilor galbeni” au avut în repetate rânduri scandări xenofobe la adresa Ungariei, îndreptate către jucătorii formației din Sfântu Gheorghe.

La un moment dat, suporterii petroliști au aruncat cu o petardă în zona lui Roland Niczuly. Întrebat despre incidentul respectiv și despre scandările anti-Ungaria, portarul lui Sepsi a oferit o replică tranșantă:

Nu am fost lovit, a fost o petardă fix când mă duceam înapoi, voiam să îmi iau locul în poartă şi a explodat acea petardă. Suntem obişnuiţi cu fanii Petrolului că se comportă în acest fel.

Ne-am obişnuit cu aceste scandări, deja încep să devină plictisitoare. Nici nu le băgăm în seamă. Eu zâmbesc când aud aceste scandări. Au devenit penibile”, a spus Roland Niczuly, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și