Închide meniul

Roland Niczuly, mesaj războinic înaintea meciului cu FC U Craiova: „Joi trebuie să murim pe teren! E o finală!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2023, 23:13

Roland Niczuly, mesaj războinic înaintea meciului cu FC U Craiova: „Joi trebuie să murim pe teren! E o finală!

Motivele pentru care Roland Niczuly nu a fost convocat pentru dubla cu Israel şi Kosovo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Roland Niczuly a avut un mesaj războinic înaintea meciului cu FC U Craiova. Portarul celor de la Sepsi spune că echipa trebuie să arate o altă faţă pentru a putea spera la locul 6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niczuly spune că echipa trebuie să „moară” pe teren pentru a prinde locul 6. Pentru a prinde ultimul loc din playoff, Sepsi are o singură variantă: victoria cu FC U Craiova.

Roland Niczuly, mesaj războinic înaintea meciului cu FC U Craiova

Suntem dezamăgiţi de acest meci. Aşteptăm finala de joi, trebuie să demosntrăm că ne merităm locul în playoff. Cu acest joc nu ne merităm locul. Joi sper să arătăm o altă faţă şi trebuie să murim pe teren cu toţii.

Nu am o explicaţie anume, cred că acestea sunt meciurile frumoase, cu stadion extraordinar extraordinar. Şi dacă scoteam un punct aici, eram obligaţi să câştigăm cu FC U Craiova. Pentru că şi la egal, ei erau avantajaţi„, a spus Roland Niczuly după FCSB – Sepsi 1-0.

„Aşteptăm finala de joi. Eu ca străin nu m-am simţit urăt în România, m-am simţit foarte bine. s-a judecat aşa cum s-a judecat.

Reclamă

La alte meciuri a căzut nocturna şi se dădea 3-0. Am văzut multă presiune, s-a vorbit foarte mult despre noi. Acum suntem într-o situaţie de un singur punct şi asta este. Noi suntem o echipă bună. Jucăm acasă, în faţa suporterilor noştri şi e un meci normal. Cel mai bun să intre în playoff„, a şi spus Aganovic.

Formația lui Nicolo Napoli a ratat șansa de a se califica încă din această seară. După ce Sepsi a fost învinsă de FCSB, FC U Craiova 1948 avea nevoie de o victorie în fața sibienilor. Meciul a fost decis însă de autogolul lui Henriques, toate cele 3 puncte mergând la formația gazdă.

FCSB – Sepsi 1-0. Octavian Popescu a marcat golul victoriei pentru roș-albaștri

FCSB – Sepsi 1-0. Octavian Popescu a marcat golul victoriei pentru roș-albaștri, în minutul 21. „Perla” vicecampioanei a profitat de o greșeală uriașă comisă în defensiva covăsnenilor și a dat lovitura pe Arena Națională, în ultima etapă a sezonului regular.

Reclamă 4 / 0/3

Grație succesului obținut în fața lui Sepsi, echipa patronată de Gigi Becali va începe play-off-ul de pe locul 3.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și