Închide meniul

Ronaldo Deaconu, aproape de CFR Cluj. Mijlocaşul este aşteptat de Dan Petrescu la antrenamente

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2022, 16:32

Ronaldo Deaconu, aproape de CFR Cluj. Mijlocaşul este aşteptat de Dan Petrescu la antrenamente

Ronaldo Deaconu, în tricoul lui Gaz Metan

Ronaldo Deaconu, după un gol marcat pentru Gaz Metan / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Ronaldo Deaconu va reveni în LIiga 1 şi va semna cu CFR Cluj. Mijlocaşul de 25 de ani este aşteptat de luni la antrenamente, de către Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo Deaconu s-a despărţit în această vară, după doar patru luni, de formaţia de liga secundă din China, Shaanxi Chang’an Athletic. Ultima dată în Liga 1, mijlocaşul a evoluat pentru Gaz Metan Mediaş.

Ronaldo Deaconu, aproape de CFR Cluj

Ronaldo Deaconu va fi noul jucător al celor de la CFR Cluj, după cum anunţă gsp.ro. Mijlocaşul a ajuns la un acord pentru un contract pe doi ani cu formaţia campioană. Deaconu va ajunge în acest weekend la Cluj, iar de luni se va alătura antrenamentelor conduse de Dan Petrescu.

Ronaldo Deaconu va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună. La formaţia din China la care a evoluat ultima dată, Deaconu nu a încasat niciun salariu, în patru luni de contract. În şase meciuri, mijlocaşul a marcat trei goluri şi a oferit un assist pentru chinezi.

Mijlocaşul de 25 de ani a evoluat în cariera sa pentru ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Sepsi şi Gaz Metan. De la medieşeni, Deaconu a plecat în urma situaţiei financiare dificile cu care se confrunta clubul.

Reclamă

În această vară, Ronaldo Deaconu a primit oferte şi de la Farul. Însă, pe fir a intrat şi CFR Cluj, care l-au întors din drumul spre Gică Hagi.

Dan Petrescu avertizează înainte de Inter Escaldes – CFR Cluj

Dan Petrescu avertizează înainte de Inter Escaldes – CFR Cluj. Ardelenii au câștigat cu 3-0 meciul tur, dar antrenorul campioanei României este convins că returul nu va fi floare la ureche.

Adversara lui CFR Cluj este o echipă semi-profesionistă, astfel campionii sunt favoriţi la calificare. Dacă se vor califica, clujenii se vor duela cu Shakhtyor Soligorsk, din Belarus, în turul al treilea preliminar.

Reclamă 4 / 0/3

”Pentru fotbalul românesc e foarte bine ca toate echipele să se califice. Eu mereu avertizez aceste lucruri, dar lumea mă ia la mișto. Accept că mă ia la mișto lumea. Dar, după meciuri, parcă zic toți că am avut dreptate.

În fotbal se poate întâmpla orice, oricând. Sheriff Tiraspol a bătut-o pe Real Madrid. Cine punea 1 euro că bat ei la Real acasă? E posibil orice. Dacă nu ești concentrat, se poate întâmpla orice”, a declarat Dan Petrescu.

Manșa retur dintre Inter Escaldes și CFR Cluj se va disputa pe 27 iulie, de la ora 18:00. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Dan Petrescu, un car de nervi înainte de FC U Craiova 1948 – CFR Cluj

Dan Petrescu a fost un car de nervi înainte de FC U Craiova 1948 – CFR Cluj. Antrenorul campioanei României este revoltat din cauza faptului că meciul se va juca la ora 16:00, când se anunță caniculă.

LPF le face un favor feroviarilor, care urmau să joace sâmbătă, la doar două zile după meciul din turul 2 preliminar al Conference League, din Andorra. De altfel, chiar campionii ceruseră amânarea.

Aspectul la care nu se aşteptau este ora de start a partidei din etapa a doua a Superligii, 16.00. Conform aplicaţiilor care indică vremea, la ora partidei vor fi 38 de grade Celsius la Craiova.

”Tot timpul e presiune, sunt conștient că avem nevoie de victorii. Nu îmi doream să vină acest meci din mai multe motive – căldură, deplasare și probleme de lot. Trebuie să jucăm, dar sper să nu pățească nimeni nimic. Mie îmi e cam frică. Poate numai la Mondialul din 94 a mai fost căldura asta. După meci, doctorul ne cântărea și spunea că pierdem 4 kilograme pe meci.

Reclamă

Craiova a făcut o echipă mult mai competitivă. Au ambiții mari, îl respect pe patron. E și el lângă echipă. Toți își doresc victoria. Dupăa cum au jucat cu Farul, au ambiții mari cu CFR Cluj. Marius Croitoru a avut rezultate bune cu noi, trebuie să vadă că nu e ușor să antreneze mai multe echipe. E un antrenor care știe ce face”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și