Închide meniul

S-a aflat care este principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Gigi Becali. Jucătorul pentru care insistă patronul FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2023, 14:06

Reclamă
S-a aflat care este principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Gigi Becali. Jucătorul pentru care insistă patronul FCSB

S-a aflat care este principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Gigi Becali

Gigi Becali, patron FCSB / Profimedia

S-a aflat care este principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Gigi Becali. Patronul liderului din Liga 1 insistă pentru un brazilian de 22 de ani. Luis Phelipe este atacantul care ar urma să îi ia locul în atac lui Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, latifundiarul din Pipera a pus ochii pe vârful lui Poli Iaşi. Phelipe a înscris în această ediţie de campionat 3 goluri şi a oferit două pase decisive.

S-a aflat care este principala ţintă de pe piaţa transferurilor a lui Gigi Becali

Moldovenii l-au adus în această vară sub formă de jucător liber de contract. Luis Phelipe evoluase ultima dată în liga secundă din Brazilia, la Atletico Clube Goianiense. În Europa a mai jucat pentru austriecii de la Liefering şi pentru elveţienii de la Lugano.

Gigi Becali a recunoscut că îşi doreşte un jucător din Liga 1. S-a ferit să îi pronunţe numele, dar a precizat că nu e vorba de brazilianul Jair de la Petrolul.

(n.r. v-a plăcut vreun jucător de la Petrolul, Jair?) Nu. N-are cine. E un jucător care mă interesează din Liga 1, dar nu vă spun care este. Nu are rost să spun. O să vedem ce o să facem.

Reclamă

Trebuie să luăm atacant. Să vedem. Poate Rotariu? Mi-a plăcut de el. Intră în combinații, ăștia sunt jucătorii care intră în combinații. E mai slăbuț, nu intră în dueluri, nu e încă la 100%, e la 70%.

(n.r. prima literă și pe ce post joacă fotbalistul din SuperLiga?) E atacant și nu știu cum îl cheamă„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Pentru FCSB urmează disputa cu Oţelul, din Cupa României, care va fi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duminică, roş-albaştrii au derby cu Rapid pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este lider în Liga 1, cu 31 de puncte. Are un punct avans faţă de CFR Cluj, care a reuşit să câştige derby-ul cu Farul, scor 3-1.

În prezent, Darius Olaru este cel mai bun marcator al roş-albaştrilor, cu 6 goluri. Florinel Coman şi Andrea Compagno au câte 4 reuşite.

Bănel Nicoliţă îi pune la zid pe jucătorii actuali ai FCSB-ului

Bănel Nicoliţă îi pune la zid pe jucătorii actuali ai FCSB-ului după egalul cu Petrolul. FCSB a condus cu 2-0 în deplasarea de la Ploieşti, dar a fost egalată în repriza secundă. Gicu Grozav a marcat golul de 2-2, chiar la ultima fază, din penalty.

Același lucru tot timpul. Joacă o repriză, apoi gata, cedează. A jucat foarte bine prima repriză, a condus cu 2-0, continuă să ataci, continuă să dai 3-0, 4-0, cât poți. Ai echipă, ai jucători de nivelul ăsta. Nu mă așteptam o secundă să egaleze în stilul cum a jucat Petrolul.

Orice suporter, chiar dacă nu ținea cu FCSB, nu credea vreodată că Petrolul va putea să egaleze. S-au retras iar, multe greșeli în apărare. Nu știu, e o problemă acolo. Nu contează cine ia deciziile.

În momentul când intri în teren tu nu vrei să-i arăți că ţii să joci? Robert (n.r. Niță), nu mai ai 15 ani, știi și tu lucrul ăsta”, a declarat Bănel Nicoliță.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 Vezi toate știrile
Citește și