Închide meniul

„Să meargă la poliţie!” Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul”

Alex Masgras Publicat: 27 august 2024, 18:54

Reclamă
„Să meargă la poliţie! Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul

Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: "Pregăteşte meciul"

Gigi Becali şi Cristi Balaj / Colaj Profimedia

Cristi Balaj a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic. Patronul celor de la FCSB s-a dezlănţuit la adresa arbitrului de 34 de ani din Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-a acuzat pe Feşnic de „şmecherie” pe Horaţiu Feşnic şi că este „legat cu lanţuri de CFR Cluj”, fiind convins că arbitrul este împotriva echipei pe care o conduce.

„Să meargă la poliţie!” Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul”

La scurt timp după atacul lui Gigi Becali, preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a avut o reacţie vehementă.

Balaj l-a îndemnat pe Gigi Becali să meargă la poliţie şi FRF dacă are dovezi împotriva lui Feşnic şi l-a acuzat că vrea să destabilizeze echipa pe care o conduce, în condiţiile în care CFR Cluj şi FCSB se vor întâlni pe 14 septembrie, în prima etapă după pauza internaţională:

„Să meargă la Federație și la Poliție. Ce sunt eu, organ de anchetă? N-am vorbit cu Feșnic cred că de când am terminat cu arbitrajul. Să meargă la Poliție și la Federație. În curând vom juca cu FCSB și pregătește acel meci. Noi avem alte preocupări, în acest moment. Și noi, dacă am avea ceva dovezi, am face la fel, am merge la Federație și la Poliție. Îi recomand să facă la fel”, a declarat Cristi Balaj, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Are o perversitate de nedescris”

Horaţiu Feşnic, arbitrul VAR al meciului dintre FC Hermannstadt şi FCSB, câştigat de sibieni cu 2-0, a fost făcut praf de Gigi Becali, după ce a intervenit la golul marcat de Ngezana, care a fost anulat în cele din urmă.

„Noi suntem, dacă o batem pe Botoșani, că dacă nu o batem trebuie să ne lăsăm, la 6 puncte de primul loc. Am fi la două puncte de CFR, deci de ce să fiu supărat? Suntem jos, așa este, dar contează și istoricul jocurilor.

Noi am avut gol valabil, ne-a scos mingea din poartă. Feșnic de ce să o mai arbitreze pe FCSB? Mai bine la VAR, că de acolo dictează mai bine. La primul gol e fault la Tavi, dar nu întoarce că e cu CFR Cluj. Apoi îl mai cheamă și la VAR pe arbitru, deși dăduse gol. Nu are pic de conștiință.

Reclamă

Nici Kovacs, nimeni, singurul pe care îl poți compara cu arbitrii de altădată ca șmecherie e Feșnic. Singurul care are șmecherie e Feșnic, are o perversitate de nedescris. Le dă pe față. Îl chemi pe ăla la VAR, e de o perversitate de neimaginat.

Nu există sistem corupt acum, sistemul e curățat. Există o prietenie. Tatăl lui e prieten la CFR Cluj, deci e împotriva noastră. Nu ai cum să îl dezlegi de ei, e legat cu lanțuri de CFR”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

20:10

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

19:49

Schimbare pe grila din Formula 1! Williams a adus un pilot din Formula 2 pentru restul sezonului 2024

18:54

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Atacantul de naţională cu care negociază şefii Rapidului

18:44

„Să nu ne facem iluzii!” Cristi Borcea, reacţie fermă despre Dinamo! Ce a spus despre şansele la play-off ale „câinilor”

18:23

Chelsea a plătit 20 de milioane de euro pentru un jucător de 19 ani şi a stârnit revolta fanilor: „Serios? De câţi mai e nevoie?”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și