Închide meniul

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2024, 10:22

Reclamă
Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

Scene halucinante după FCSB - Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

Momentul în care centralul Ionuţ Coza e stropit cu apă şi lovit cu paharul de plastic în cap de acelaşi fan / capturi orangesport.ro

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului, Ionuţ Coza, a fost stropit cu apă de un suporter. Acelaşi fan l-a lovit ulterior în cap pe arbitru cu paharul din care vărsase apă înspre central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Coza (45 de ani) s-a îndreptat rapid către vestiare după incidentul şocant, fiind protejat de un steward.

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

FCSB – Poli Iaşi s-a terminat 0-1. Campioana României are un început dezastruos de sezon. Roş-albaştrii au numai 5 puncte după 5 meciuri disputate în Liga 1.

În urma rezultatului de sâmbătă seară, FCSB ocupă locul 11 în Liga 1. Poli Iaşi, care a învins-o în deplasare pe FCSB, a trecut peste echipa lui Becali în clasament. Cu 7 puncte după 6 etape disputate, Poli Iaşi se află momentan pe locul 8.

Pentru FCSB urmează turul din play-off-ul Europa League, contra austriecilor de la LASK Linz. LASK Linz – FCSB se dispută joi, de la ora 22:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru: „O mare prostie, nu am văzut niciodată aşa ceva”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru după eliminarea căpitanului FCSB-ului, din minutul 36 al partidei. Olaru şi-a lăsat echipa în 10 oameni după golul marcat cu noroc de Bordeianu (min. 27).

Intervenţia de roşu a lui Olaru a fost chiar asupra marcatorului golului, Mihai Bordeianu.

Olaru face o mare prostie. În minutul 33 îşi lasă echipa în 10 oameni. Cred că FCSB putea să facă ceva 11 la 11. Mi s-a părut că şi în repriza a doua, 10 la 11, FCSB a jucat, a încercat să joace cu posibilităţile pe care le avea.

Reclamă

Olaru face o mare prostie. Nu ştiu ce e asta, unde a văzut asta. Eu nu am mai văzut aşa ceva, să spui că vrei să protejezi mingea şi ii tragi o talpă lui ăla, în spate. Nu ştiu ce a avut în cap. 

După, s-a dus în mare viteză la Bordeianu. Nu are cum să nu fie nimic. Uite unde duci piciorul ăla. Nu ştiu ce-i în capul lui când a făcut asta. Eu nu am văzut la nimeni aşa ceva. 

Nu am văzut niciodată aşa ceva. Am văzut pase mult mai încete decât asta, dar să faci aşa ceva pentru că e pasa înceată, auzi tu, să bagi talpa aia acolo. Începi să dai cu tălpile în adversar că e pasa mai înceată. Uite cum face. El zice că nu i-a făcut nimic, de fapt. E urâtă intrarea asta”, a declarat Basarab Panduru pentru primasport.ro.

Darius Olaru, prima reacţie după cartonaşul roşu din FCSB – Poli Iaşi 0-1. Anunţ categoric despre viitorul său: „Nu în Rusia!”

Darius Olaru a avut prima reacţie după meciul FCSB – Poli Iaşi, scor 0-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Căpitanul roş-albaştrilor a fost eliminat înainte de pauză! Jucătorii lui Elias Charalambous au suferit o înfrângere greu de digerat chiar înaintea deplasării cu LASK Linz, din preliminariile Europa League.

Cred că am pierdut cele 3 puncte doar din cauza mea, a fost acel cartonaş roşu. Vreau să îmi cer scuze în faţa colegilor. (A fost intenţie?) Am vrut să îmi creez un avantaj. A fost mai mult cartonaş roşu din cauza terenului, dacă îmi venea mai bine. Dacă el a spus că a fost intenţie, atunci a fost inteţie. Am vrut să pun piciorul ca să protejez mingea, să o iau direct către poartă. Nu cred că a fost full contact, doar l-am ras. Dar dacă aşa a fost să fie…

Am trecut de mult de faza cu vacanţa. Este o perioadă de fotbalist normală. A fost şi eliminarea cu Spartak, a venit acest meci pe care trebuia să îl câştigăm. A venit acest cartonaş roşu şi îmi asum.

(Pleci, rămâi?) Eu nu pun presiune pe mine, oamenii din exterior pun presiune pe mine. Transferuri, netransferuri… eu nu ştiu nimic. Mă gândesc la meciurile de aici, ştiu ce obiective are echipa, ce obiective am eu. Suntem o echipă, aşa am câştiga campionatul… nu a fost Olaru, sau Coman. Noi am ajutat prin cifre, dar echipa a făcut asta.

„Ne bucurăm că a revenit Tase”

Tase este un jucător important, care ştie mediul de aici, ştie oamenii din jurul echipei. Ne cunoaşte pe noi, ne bucurăm că a revenit şi trebuie să începem treaba.

Anul trecut am ştiut să gestionăm altfel perioada asta. Acum nu o facem, mulţi jucători noi, multe transferuri, încercăm să îi integrăm şi pe ei. Nu ne cunoaştem atât de bine, sunt şi foarte multe schimbări.

Îmi doresc să joc din 3 în 3 zile. Trebuie să putem, să fim pregătiţi. Visul nostru era grupe Champions League, nu ni l-am îndeplinim. Vine un meci cu o echipă dificilă. Ne aştepta o dublă dificilă şi trebuie să ştim să o gestionăm.

Nu ştiu, chiar nu ştiu nimic. Nu m-aş duce în Rusia! M-aş duce în grupele Europa League!”, a declarat Darius Olaru la digisport.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panseraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

10:25

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

9:56

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și